Kurt Seyit ve Şura'ya bir yeni isim daha katıldı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisine sürpriz isim!

resim yok
16 Ocak 2014 - 16:07
Magazin

'Kurt Seyit ve Şura'nın bir oyuncusu daha belli oldu!

Mart ayında ekranlarda olacak dizinin kadrosuna hangi isim katıldı?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisine sürpriz isim!


Oyuncu Seda Güven 'Kurt Seyit ve Şura'da rol alacak....

 

KADRO GENİŞLİYOR

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın rol alacağı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin kadrosuna Seda Güven de katıldı.

Güven, daha önce yine Ay Yapım imzalı olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne' ve 'Merhaba Hayat' dizilerinde yer almıştı.

Star TV ekranlarında yayınlanacak dizinin kadrosunda Birkan Sokullu, Ushan Çakır, Berk Erçen ve Sarp Can Köroğlu gibi isimler de var.

Çekimler için üç gün önce dizi ekibiyle Rusya’ya giden Seda Güven, set dışındaki zamanında St. Petersburg’u keşfe çıkıyor.

Oyuncu, matruşkalarla çektirdiği fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

 

GÜVEN'İN KARİYERİ

11 Haziran 1984'te doğan Seda Güven, Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım bölümünden mezun oldu. Başak Gürsoy'un telkinleriyle oyunculuğa başladı.

İlk kez Ekmek Teknesi dizisinde küçük bir rolde oynayan Güven üç sene sonra Ateşli Topraklar, Elveda Derken ve Hepimiz Birimiz İçin dizilerinde oynadı.

2010-2012 yılları arasında Ay Yapımının Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Meltem Alagöz karakterini canlandırdı. Ayrıca Merhaba Hayat dizisinde Nil karakterini canlandırdı.[reklam]

Filmografi

Ekmek Teknesi (2002)
Ateşli Topraklar (2005)
Elveda Derken (2007) Eda
Hepimiz Birimiz İçin (2008)
Fatmagül'ün Suçu Ne? (2010) - (2012) Meltem Alagöz
Merhaba Hayat (2012) Nil

 

KURT SEYİT VE ŞURA

Kurt Seyit ve Şura’nın; saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak. Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı 'Kurt Seyit ve Şura' Mart'ta Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor.

Nermin Bezmen'in 'Kurt Seyt ve Shura' adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya’sından 1920’lerin İstanbul’una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk’ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit’in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin asil, güzel ve hayat dolu kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

 


 

KIVANÇ TATLITUĞ YENİ SEVGİLİSİYLE ALAÇATI'DA! DETAYLAR BURADA!

 

''KURT SEYİT VE ŞURA' TANITIM VİDEOLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin