Kurt Seyit ve Şura'ya bu kez farklı rolle dönüyor!

Kurt Seyit & Şura'da şaşırtan gelişme!

resim yok
25 Ağustos 2014 - 11:33
Magazin

Kurt Seyit ve Şura'da şaşırtan gelişme!

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı dizinin geçen sezon İstanbul sahnelerinde Zerrin Tekindor, Şura'nın izlerini araştıran yazar rolüyle seyirci karşısına çıkmış ve eserin yazarı olan Kurt Seyit'in torunu Nermin Bezmen'i oynamıştı.

 

YENİ ROLLE DÖNÜYOR!

Kurt Seyit'e 2. kez yeni rolle dönüyor...

 

2. KEZ...

Güneş'in haberine göre Kurt Seyit ve Şura dizisinde bir ilke imza atıldı ve aynı oyuncu farklı bir rolle ekibe 2. kez dahil oldu.

 

GEÇEN SEZON...

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı dizinin geçen sezon İstanbul sahnelerinde Zerrin Tekindor, Şura'nın izlerini araştıran yazar rolüyle seyirci karşısına çıkmış ve eserin yazarı olan Kurt Seyit'in torunu Nermin Bezmen'i oynamıştı.[reklam]

MURKA'NIN ANNESİ OLACAK

Tekindor bu sezon ise kadroya Mürvet yani Murka karakteriyle katılan Fahriye Evcen'in annesi Emine olarak  'Kurt Seyit ve Şura'da rol alacak.

 

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Haluk Bilginer'le yaşadığı aşkla son yıllarda gündem de olan Tekindor, önceki gün Kurt Seyit ve Şura'nın kostüm provasına katıldı ve Amerika'dan yeni dönen dizinin yönetmeni Hilal Saral'la çektiği selfie'yi Instagram'dan paylaştı.

 

 

TATLITUĞ AİLESİ TATİLDE! DETAYLAR-KARELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin