Kurt Seyit ve Şura'ya Survivor desteği!

Kurt Seyit ve Şura'ya Acun desteği!

resim yok
13 Mayıs 2014 - 10:17
Yeni Bölüm

Kurt Seyit ve Şura'ya Acun desteği!

Star TV'de ekranlara gelen sevilen yarışma programı Survivor'da Acun, Kurt Seyit ve Şura'nın reklamını yaptı.


Yarışmaya veda eden ismin belli olacağı sırada programın sunucusu Acun Ilıcalı, sezonun en iddialı dizisi olarak gözüken ancak reytinglerde bekleneni veremeyen Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin tanıtımını yaptı.

 

KISA TANITIM, ARDINDAN FRAGMAN...

Ilıcalı, diziyle ilgili kısa bir bilgi verdikten sonra Star TV, Survivor programı devam ederken Kurt Seyit ve Şura dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan bölümünün fragmanını yayınladı.

 

'KURT' REYTİNG AVINDA!

Reytingde istenen sonuçların bir türlü alınamadığı 'Kurt Seyit ve Şura-İstanbul'da dizisinde izlenme oranlarının artırılması için arayış sürüyor.

Rusya'dan İstanbul'a uzanan bir aşk hikayesinin konu edildiği yapımın son bölümünde, Şura karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah gelinlik giydi.

Genellikle final sahnelerinde görmeye alışık olduğumuz düğün merasimi beklenmedik şekilde gerçekleşti.

Senaryo gereği Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği Kurt Seyit'le evlenmeye hazırlanan Abdullah'ın gelinliği ise, kostüm tasarımcıları tarafından özel olarak hazırlandı. O dönemi yansıtan ipek gelinlik 4 kişi tarafından 2 günde dikildi.[reklam]

DİZİDE BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Seyit'i Barones'in evinden çıkarken gören Şura, Seyit'le yüzleşmeyi gururuna yediremez. Seyit'in ise verdiği söz yüzünden, Şura'yı incitme pahasına dili mühürlüdür. Yaşadığı hayal kırıklığı Şura'nın öfkesini keskinleştirir. Celil, Şura ile Kurt Seyit arasındaki krizi çözmeye çalışırken, Seyit babasının ölümünden beri kendisine bile itiraf edemediği gerçeği dile getirir.  

Petro'nun Şura'yla Seyit'i ayırmak için Barones'le birlikte kurduğu oyun sonunda kendi ayağına dolanır. Şura'nın avuçlarından kayıp gittiğini hisseden Petro, hırsını en yakın müttefikinden çıkarır. Artık Petro'nun Barones'ten daha güçlü, daha tehlikeli yeni dostluklara ihtiyacı vardır.

Şura ile Seyit arasında yaşananların etkisi sürerken, Kurt Seyit, Petro ile Şura'nın yakınlığından ilk kez huzursuz olur. Öte yandan Seyit, Şeref Oteli'ni satın almak için her yolu deneyebilecek Rıza'nın arkasındaki gizli gücü öğrenir. Seyit'in Rıza'yı geri püskürtmek için seçtiği yol, yeni acılara sebep olacak fitili ateşler.

Şura ile Seyit arasındaki gerilim otel ahalisinin gözünden kaçmaz. Ancak Kurt Seyit'in Şura'ya gitmesini engelleyen prangalarını fark eden ilk kişi Ali dayı olur. Ali dayı, Seyit'i geçmişiyle bugünü arasında derin bir hesaplaşmaya sürükler. Doğan güneş, Şura'yla Seyit'in ilişkisinde yeni bir milat olur. Seyit'le Şura'nın aldığı evlilik kararı, Celil'in yüzbaşı Billy'le arasında geçen olayla gölgelenir.

Kurt Seyit, Celil'i sonu ölüm olan cezadan kurtarmaya çalışırken; Petro, Seyit'le Şura'nın evlenmesine ne pahasına olursa olsun engellemeye karar verir.

 

 

'KURT SEYİT VE ŞURA' 9. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin