Kurtlar Vadisi Konsept danışmanlığına yalanlama geldi

Cumhurbaşkanı ekonomi başdanışmanlığı görevine getirilen Yiğit Bulut, Kanal D'ye transfer olan Kurtlar Vadisi'nin konsept danışmanlığına getirildiği söyleniyor.

resim yok
01 Eylül 2014 - 14:40
Magazin

Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanmaya devam edecek olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin konsept danışmanlığına Yiğit Bulut'un ve kardeşi Barış Bulut'un da Pana Film'in CEO'su konumuna getirileceği iddia ediliyor.

 

Odatv'nin iddiasına göre; her Perşembe Pana Film'e gelen Bulut, senaryo ekibiyle toplantı yapıyor. Dizide verilecek mesajları, dizinin çizgisini senaristlere anlatıyor. Senaryo, Bulut'un önerileriyle şekilleniyor.

 

Dizinin yayınlanan son bölümlerinde cemaatin toplantısına baskın düzenlenirken, baskın yapan Abdülhey'in Cemaat mensuplarına "Evet, uyuyacaksınız. Ama bir daha uyanmayacaksınız. Bundan sonra devletin içerisinde cirit atmak yok. Tünel kazıp o tünelden başkalarının geçmesine izin vermek yok. Yaptıklarınızın hesabını bir bir ödeyeceksiniz." demesi dikkat çekiyordu.

 

Yiğit Bulut ise bu iddiaları twitter hesabı üzerinden sert bir dille yalanladı.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

" Kamuoyuna saygıyla duyurulur: Bugün bazı medya orhanları tarafından yıpratma amacıyla çıkarılan "Yiğit Bulut Kurtlar Vadisi'nde, Doğan'da" başlığı altında çıkarılan haberler tamamen hayal ürünü olup, malum ve paralel medya organları tarafından yayılmaktadır. Son dönemde şahsıma karşı yürütülen bazı medya organları tarafından yapılan kampanyanın sebeplerini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. " 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin