Kurtlar Vadisi ne zaman geri dönüyor?

Önce beyaz perde filmi ile dönüş yapacak olan Kurtlar Vadisi, televizyon ekranlarına ne zaman dönecek?

Berfu Özlen
06 Haziran 2017 - 17:20
Gündem

Televizyon tarihine geçen efsane dizi Kurtlar Vadisi, yeni projeler ile gelişerek değişen bir yapım. Uzun soluklu dizi ve filmleri ile 2007 yılından beri Türk ve dünya seyircisi ile buluşan Kurtlar Vadisi, ekranlara geri dönüyor.

Filmin ardından dizi de gelecek

Son 1 senedir yayınlanmayan yapım, sonunda yeni projeleri ile dönüyor. Şu aralar dizi çekimi için sette olan ekip, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çekimleri sürdürüyor. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Vatan ismi verilen filmin çekimlerindeyken, gazetecilere önemli açıklamalar yaptı. 

Şaşmaz, Irak ve Filistin olarak isimlendirilen iki Kurtlar Vadisi filminin seyirciler tarafından oldukça sevildiğinden bahsetti ve yeni film projesi Vatan'ın kısa süre önce ülkece yaşanan büyük sıkıntıyı konu alacağını duyurdu. Necati Şaşmaz, filmi tüm Türkiye'nin izlemesini temenni etti.

Kurtlar Vadisi dizisi ne zaman başlıyor?

Kurtlar Vadisi Pusu olarak uzun zamandır yayınlanan dizi, isim değişikliğine gidecek. Filmin çekimlerinin bitmesine müteakip dizi setine start verecek olan ekip, Eylül aynın son günlerinde vizyona girecek film için daha ağırlıklı çalışıyor. İsmi, çekim tarihi ve yayın tarihi henüz belli olmayan dizinin konusunun da darbe temalı olması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi'ne darbe soruşturması

1 sene önce yaşanan hain darbe girişimi sonrası, Kurtlar Vadisi'nin yapımcısının darbeden önce "Kurtlar Vadisi Darbe" isimli bir internet domaini aldığı ortaya çıkmıştı. Bu talihsiz tesadüf yüzünden dizi ekranlardan kalkmış ve mahkeme süreci başlamıştı. FETÖ soruşturması kapsamında yargılanması devam eden dizi ve yapımcı şirketi PANA Film, iddiaları reddetmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin