Kurtlar Vadisi Pusu artık Belgrad sokaklarında!

Kurtlar Vadisi Pusu Belgrad sokaklarında!

resim yok
30 Ocak 2014 - 12:20
Magazin

Kurtlar Vadisi Pusu Belgrad sokaklarında!

ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisi, yayınlandığı ülkelerde de en gözde yapımlar arasında yer alıyor.


'Kurtlar Vadisi Pusu' Belgrad sokaklarında.. İşte detaylar:

 

SIRBİSTAN'DA İLGİYLE İZLENİYOR

Necati Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı dizi, Sırbistan'da da ilgiyle izleniyor.

 

BELGRAD SOKAKLARINI SÜSLÜYOR

Sırp halkından yoğun ilgi gören dizinin afişleri, başkent Belgrad'ın sokaklarını süslüyor.

 

ANA YOLLARDA DA...

Belgrad'daki anayollarda bulunan büyük billboard'larda, dizinin tanıtımlarının yer aldığı afişler yer alıyor.

 

BOMBA GİBİ GELİYOR

Kurtlar Vadisi Pusu yine izleyiciyi ekrana kitleyecek bomba gibi bir bölümle geliyor.

Dünyada milyonlarca izleyici kitlesine sahip, Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümü yine nefes kesecek.

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 213. bölümü, 30 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.[reklam]

İŞTE 213. BÖLÜM'DE YAŞANACAKLAR

Polat'ı karşısında gören Ömer Baba'nın tepkisi ne olacak?

Türkiye – İran ilişkilerine zarar vermek isteyen Tapınakçıların hedefinde ne var? Polat Alemdar, bu gizli planı çözebilecek mi?

Siyah Sancak’ın yeni üyelerini bulmak için Azerbaycan’a giden Kara, rotasını neden İran’a çevirdi? Peki; Kara, İran’a zamanında varabilecek mi?

Tapınakçılar üst üste yaşanan başarısız operasyonların ardından içerideki hainin kim olduğunu bulmaya çalışır? Marge’nin tahmin ettiği kişi kim?

Pusat, ailesinden çalınanları geri almak için Baltazar’la savaşa girmeye hazırlanmaktadır. Peki, savaşın galibi kim olacak? Pusat mı, Baltazar mı?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 30 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümünde olacak…

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' 213. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin