resim yok
12 Şubat 2012 - 00:00

 

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, TNT'de yayınlanan dizideki iddiayı köşesine taşıdı:
 
Dizinin senaristleri son bölümde yine ilginç bir iddiayı dillendirdiler. İsrail'in bizi güç durumda bırakmak için Türkiye'de yaşayan ünlü bir ılımlı Yahudi'ye suikast düzenleyeceği iddia edildi.
 
MOSSAD ajanları, Benjamin Hazar adlı bu kişiyi, torununun doğum günü partisinde kıstırdılar.
 
İçeriye palyaço kılığında giren İsrail ajanlarının emellerine ulaşmasını her zaman olduğu gibi Polat ve adamları önledi. Vadi'nin istihbaratları genellikle doğru çıkar. Yahudi cemaatinin siyanizmi reddeden ılımlı önderlerinin bu aralar dikkatli olmalarında fayda var.
 
Eminim ki; Vadi'ciler önümüzdeki bölümlerde eski ve yeni MİT müsteşarlarının, polis tarafından sorguya alınma girişimini de senaryoya ekleyeceklerdir. Galiba bu kadar 'bereketli' bir coğrafyada en kolay iş, Kurtlar Vadisi'nin senaryosunu yazmak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin