Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde heyecan doruktaydı!

Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen ve sezon finali olan 229. bölümü yayınlandı.

resim yok
13 Haziran 2014 - 11:17
Yeni Bölüm

Türkiye'nin en çok izlenen ve sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen ve sezon finali olan 229. bölümü yayınlandı.


Nefesleri kesen sezon finali çok konuşulacak sahneleri ile seyircisini yine ekran başına kiltlemeyi başardı.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finali olan 229. bölümünde yaşananlar;

 

NELER YAŞANDI?

Abdülhey'i kaçıran Mr. Key, Cahit'ten Abdülhey'i vurmasını istiyor. Bu durum karşısında Cahit, Mr. Key ve adamlarını vurmak için plan yapsada bunun gerçekleştirilmesinin zor olduğunu anlıyor. Tecrübelerinden faydalanan Cahit, Mr. Key'in verdiği silahın boş olduğunu anlıyor ve tetiğe basmayarak Mr. Key'in güvenini kazanıyor.

KGT, Abdülhey'in tutulduğu mekanı basarak Abdülhey'i sağsalim kurtarıyor. Mr. Key'in Gaye'yi öldürme tehdidine karşılık Abdülhey kurtulur kurtulmaz hemen Gaye'nin yanına gidiyor.

Şamil, KGT'nin başında bulunan Akif'in emrine uymayarak kardeşi İvan'ı hastaneden kaçırıyor. Bu hatasını canıyla ödeyen Şamil, kardeşinin uyuşturucu almasına engel olmak isterken başından silah ile vuruluyor. Bu duruma şahit olan Pusat, İvan'ı başından vurarak öldürüyor.

Mete'nin annesi, KGT ekibine kendisini evine bıraktığı için minnettar kalıyor ve oğlu Mete'nin KGT için çalışmasını emrediyor. Mete Aymar bu durum karşısında ne yapacak? KGT ile çalışacak mı?

Cahit, Kıbrıs'ta yüce majesteninde bulunacağı toplantıya katılmak için Kıbrıs'a gidiyor. Cahit, toplantı sırasında bomba ile içerideki herkesi öldürme planını gerçekleştirmek istiyor. Bu durumu Polat Alemdar'a söyleyen Cahit, Polat Alemdar'dan helallik istiyor. Polat Alemdar ile vedalaşan Cahit, planını gerçekleştiermek üzere Kıbrıs'a gidiyor. Toplantının yapılacağı mekana yerleştirmesi için mezarlığa Kara ve ekibi tarafından bırakılan bombayı alarak planı doğrultusunda mekana yerleştiren Cahit toplantının yapılacağı anı beklemeye başlıyor.

 

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

Polat Alemdar'ın anne ve babası Medine'ye gidiyor. Ömer baba ve Nazife annenin güvenliği sağlanabilecek mi?[reklam]

Polat Alemdar, İhtiyar Heyeti'nin son üyesinin belirlenmesinin ardından yeni aksaçlı adayını açıklıyor. İhtiyar Heyeti tarafından Polat Alemdar'ın adayı kabul görecek mi?

Cahit, yüce majesteninde katıldığı toplantıda karar öncesi bombayı aktif ediyor. Bu esnada beklenmedik bir şekilde Üstad Ronald Cahit'ten Vahap Kuzuzade'nin oğlunu getirmesini istiyor. Cahit, Üstad Ronald'ın emrini yerine getirmek için tören alanından uzaklaştığı esnada bomba patlıyor. Cahit şans eseri hayatta kalıyor. Cahit'in yaşadığı bilgisini alan Polat Alemdar çok seviniyor.

KGT'nin başında olan isim Akif, arkadaşı Şamil'in kardeşi tarafından öldürülmesinden sonra görevinden istifa ediyor. Akif, KGT ekibi ile vedalaşmadan önce Abdülhey ile konuşuyor. Gaye Akif ile Abdülhey hakkında konuşmak için mekana geliyor. Orada karşılaşan Gaye ve Abdülhey şaşırıyor. Abdülhey, Gaye'nin yanına giderken Mr. Key'in aktif ettiği bombayı farkederek KGT ekibini uyarıyor ve bombayı kucağına alarak ofisin içine doğru koşuyor. Bomba Abdülhey'in kucağında patlıyor. Abdülhey yaşayacak mı? Akif görevine devam edecek mi? Cahit, Polat Alemdar ve KGT yüce majestenin yaşadığını öğrenince ne yapacak?

 

CEVAPLAR YENİ SEZONDA

İşte tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonunda yayınlanacak ilk bölümünde bulabilirsiniz.

 

 

'KURTLAR VADİSİ'NİN BİR SIRRI YILLAR SONRA AÇIĞA ÇIKTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin