resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

atv'nin Perşembe günlerine damga vuran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da Elif ve Leyla'yı Poyraz sayesinde ele geçiren Margaret, Polat'ı bir seçim yapmaya zorladı.

Polat, ya Leyla'nın hayatını kurtaracak ya da Elif'in gitmesine izin vermeyecekti.

Polat, Leyla'yı kurtarmayı seçti.

atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi tüm kişilerde 10.53 izlenme oranı ve 29.06 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

 

Böylelikle uzun süredir haftalık reyting tablolarında da birinci çıkan dizi, tüm kişilerde zirvenin tek sahibi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

POLAT'IN ZOR SEÇİMİ

Margaret'in Poyraz'ı öldürmemesinin arkasında kızı Elif'i ona getirmesi ve İhtiyarlar Heyeti'ne ulaşabilmek olduğu anlaşıldı.

Elif ve Leyla'yı Poyraz sayesinde ele geçiren Margaret, Polat'ı bir seçim yapmaya zorladı.

 

Polat ya Leyla'nın hayatını kurtaracak ya da Elif'in gitmesine izin vermeyecekti. Polat, Leyla'yı kurtarmayı seçti.
[reklam]
POYRAZ ARTIK BİR TAPINAKÇI

Margaret Poyraz'ı tapınakçıların bir mensubu yapmaya karar verdi. Tapınakçıların en üst kademedeki lideri, Poyraz'ın tapınakçı olma ayinini bizzat yönetmek için Amerika'dan İstanbul'a geldi.

Bu ismin peşine düşen Polat, ipuçları sayesinde ayinin nerede yapıldığının şifrelerini çözdü.

Abdülhey ve Cahit'le ayinin yapıldığı yere gelen Polat, onlardan burayı yakmalarını istedi. Polat, Elif'e ulaşabilecek mi? Tapınakçıların sırrı ne?

Cevaplar 23 Mayıs Perşembe akşamı atv'de…

 

192. bölümün heyecan dolu son dakikaları

 

 

KURTLAR VADİSİ'NİN SAVBCI LEYLA'SINA ÖLÜM TEHDİTİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin