Kurtlar Vadisi Pusu'da ağlatan cenaze töreni!

Kurtlar Vadisi Pusu'da ağlatan cenaze töreni!

resim yok
17 Ekim 2014 - 12:52
Magazin

Ömer Baba'ya veda!

 

Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da Ömer Baba'ya duygusal veda...

Kanal D ekranlarında dün yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 234. son bölümde Ömer Baba toprağa verildi.

 

AĞLATAN TÖREN

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da Ömer Baba'nın cenaze töreni ağlattı.

 

TOPRAĞA VERİLDİ

Kanal D ekranlarında dün yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 234. son bölümde Ömer Baba toprağa verildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen haftaki bölümünde Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken vefat eden Ömer Baba’nın cenaze töreni bu akşam yayınlanan bölümde gerçekleştirildi.[reklam]

KURTLAR VADİSİ'NİN 234. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer Baba'nın ölümüyle sarsılan Polat, dostlarının desteğiyle acısını hafifletmeye çalıştı. Polat'ın cenaze sırasında öğrendiği gelişme pek çok soruyu da beraberinde getirdi Zehirlerini gençlere saçmaya çalışan Baltazar ve çetesinin karşısına Tilki Andrei çıktı.

Tilki'nin payını kimseye kaptırmaya niyeti yoktu ve Akif yarım bıraktığı işi bitirmek için bir plan yapıp harekete geçer fakat, sonucu tahmin ettiğinden ağır oldu.

Cahit, akıl oyunlarına ara vererek Üstad'a itirafta bulundu. Ne yazık ki Üstad, duyduklarına şaşırmaya bile fırsat bulamadı. Yasin ve SİS ekibi, intikam için harekete geçti. Polat Alemdar aradığı ismi bulmaya yaklaşmışken üzerine kara bulutlar çöktü. Üstelik bu kez yağmura hazırlıksız yakalandı.

 

ÖMER BABA'YA VEDA ANLARI

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin