Kurtlar Vadisi Pusu'da beklenen buluşma gerçekleşti!

Beklenen buluşma sonunda gerçekleşti...

resim yok
21 Şubat 2014 - 15:41
Magazin

Beklenen buluşma sonunda gerçekleşti

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 216. bölümüne Polat – Cahit – Abdülhey buluşması damga vurdu.

Hastanede bir araya gelen üçlü bu sezon ilk defa aynı karede görülmüş oldu.

 

ÖZLEM ÇEKİLEN KARELER...

Final sahnesiyle izleyicileri ekrana kitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşamki bölümünde izleyicilerin uzun süredir özlemini çektiği kareler ortaya çıktı.

 

NELER YAŞANDI?

Bir önceki bölümün finalinde Polat'ı yanlışlıkla vuran ve sonrasında onunla birlikte hastaneye giden Cahit, Timur'dan Abdülhey'in yaşadığını öğrendi ve onu da hastaneye getirmek için evine gitti.

Cahit Abdülhey'i ziyarete ikna edince iki eski  dost hastanenin yolunu tuttular.

 

O ANLAŞMA VADİ'YE KONU OLDU

Türkiye - Rusya ekonomik anlaşması Vadi'ye konu oldu..

Kurtlar Vadisi Pusu 216. bölümüyle izleyicileri ekrana kitlerken uluslararası gündeme dair önemli bilgiler izleyiciler ile paylaşıldı.

Cahit tarafından vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede Hoca tarafından ziyaret edilen Polat gündem hakkındaki güncel bilgileri de kendisinden burada aldı.[reklam]

Hoca ve Polat arasında geçen konuşmada Merkez Bankası'nın Rusya Merkez Bankası ile yapmak üzere olduğu döviz anlaşmasından bahsedildi.

 

NATO ÜLKELERİ ARASINDA BİR İLK

Polat, Türkiye'nin Nato ülkeleri arasında Rusya ile swap anlaşması imzalayan ilk ülke olduğunun altını çizerken, anlaşma sonrasında iki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılacağının ve Türkiye'nin dolara olan bağımlılığının önüne geçileceğinin müjdesi verildi.

Polat Hoca'ya anlaşmanın engellenmesi için denemelerin olacağını söylerken önlem alınması gerektiğinin altını çizdi.

 

SWAP ANLAŞMASI NEDİR?

Swap anlaşması belirli bir zaman dilimi içinde bir varlık ya da farklı faiz ödemelerinin veya döviz cinsinin karşılıklı olarak değiştirildiği takas sözleşmesine verilen isim.

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin