Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar ve KGT ekibi ne yapacak?

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 223. bölümünde yaşanacaklar:

resim yok
22 Nisan 2014 - 11:33
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu 223. bölüm fragmanı yayınlandı

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 223. bölüm fragmanı yayınlandı.

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 223. bölümü, 24 Nisan Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak.

 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 223. bölümünde yaşanacaklar:

 

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

- Abdülhey'in yakaladığı Ulak sorguda konuşacak mı?

- Şamil'i ve İvan'ı sorgulayan Erdem Bey, istediği biglilere ulaşabilecek mi?

- Margaret'ın yakalanmasının ardından Polat Alemdar nasıl bir karar verecek?

- Kafasına Mete tarafından silah dayanan Abdülhey ne yapacak?

- Tüm bu yaşananlar karşısında Polat Alemdar ve KGT ekibi ne yapacak?

 

RANDEVU: 24 NİSAN

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlasını 24 Nisan Perşembe akşamı Atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 223. bölümünde bulabilirsiniz.[reklam]

REYTİNGLERDE ZİRVEDE

Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'de milyonların izlediği, insanların kendilerini dizideki karakterle özdeşleştirme yarışına girdiği bir dizi olma özelliğini korumaya devam ediyor.  İzlenme rekorları kıran bir dizi olmasının ötesinde, Türkiye'nin toplumsal yaşamını derinden etkileyen bir dönüşüm aracı olması ekibinin başarısıyla doğru orantılıdır.

Toplumun her kesimi dizide kendinden bir şeyler bulabildiği için 10 yılı aşkın süredir taht kurduğu gönüllerdeki yerini giderek güçlendirdiği gözlerden kaçmamaktadır. Kurtlar Vadisi Pusu, ekip başarısının meyvelerini verdiğini görmek çalışanlarını daha çok başarılı olmak için neler yapılabiliriz noktasına getirmiştir.

Sevenlerini her geçen gün artırmak için kendisini yinelemekten kaçınmayan Kurtlar Vadisi Pusu hakkında akademik çevreler tarafından üzerinde çok sayıda tez yazılan, araştırmalara konu olan bir fenomen olmuştur.

Bir çok izleyici Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemek için Perşembe günlerini iple çekiyor. Başladığı günden bu yana Perşembe günleri bu dizi izleniyor.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI (Tıkla-izle)

 

KARDEŞ KAVGASI! KURTLAR VADİSİ'NDE BİR DÖNEM SONA ERDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin