resim yok
25 Nisan 2013 - 00:00

Görkemli yaşamları ve servetleri ile gündemden düşmeyen ünlülerin, iş yaşamına birbirinden ilginç şeyler yaparak atıldıkları ortaya çıktı.

 

Farklı meslek


Kurtlar vadisi Pusu’da Nafiz karakterini canlandıran Ergun Kuyucu oyunculuğa başlamadan önce İsrail’den Amerika’ya doğal taş ihraç ettiğini söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde Nafiz karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ergun Kuyucu oyunculuk için İsrail’den Amerika’ya doğal taş ihracatı yapan bir şirketin ortağı olduğunu söyledi.

Küçük yaşlardan beri oyunculuk yapmak istediğini belirten Kuyucu:

“Dünyanın hemen hemen tüm ülkelerini gezdim. Herkes oyunculuk yapıyormuşum gibi tepkiler gösteriyordu. Bunun üzerine yaptığı işleri bırakıp Türkiye’ye yerleştim. Birkaç dizi görüşmesinde olumlu sonuç alınca oyunculuğa başladım” dedi.

 

Yabancı dil avantajı


Kuyucu, İngilizce bildiği için Türkiye’de çekilen Taken 2 adlı sinema filminde Mirko karakterini oynadı.

[reklam]

Dizinin yeni bölümü bomba gibi!

 

Kurtlar Vadisi Pusu'da Poyraz, Polat'tan intikam almak için kiminle işbirliği yapacak!.. Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni bir döneme mi giriliyor...

Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni bir döneme mi giriliyor? Polat Alemdar tapınakçı mı? Poyraz'ın bildiği Polat'a ait şifre ne? Polat'ın arkasında kim var?

Poyraz, Polat'tan intikam almak için kiminle işbirliği yapacak? Erkan kimi öldürecek? İhsan'ın sakladığı sır ne?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 25 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 190. bölümünde olacak...

25 Nisan 2013, Perşembe 20:00

 

 

POLAT'IN BEBEK HEYECANI! CİNSİYETİ NE? DETAYLAR BURADA!

 

PUSU'DAKİ ESRARENGİZ KADIN KİM! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin