Kurtlar Vadisi Pusu'nun 'Amerikalı Üstad'ı konuştu!

'Şehnaz Tango', 'Üvey Baba' gibi dizilerde rol alan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Umut Demirdelen, iki sezondur rol aldığı 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisiyle bir anda geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

resim yok
10 Ocak 2014 - 11:24
Röportaj

''Kurtlar vadisi 22 sene daha devam edebilir.''

ATV'nin sevilen dizisi 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da 'Amerikalı Üstad' karakterini oynayan Umut Demirdelen: ''Eskiden "Bu iş neden bu kadar izleniyor?" diyordum; şimdi işin sırrını anladım. Bence bu dizi, 22 sene daha devam edebilir.''

'Şehnaz Tango', 'Üvey Baba' gibi dizilerde rol alan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Umut Demirdelen, iki sezondur rol aldığı 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisiyle bir anda geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

 

Dizide 'Amerikalı Üstad' karakterini canlandıran oyuncu, geçtiğimiz haftalarda da dizideki şifrelerin çözülmesini sağlayacak olan omzundaki dövmesiyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

 

Demirdelen'le dizideki rolünü ve dizinin başarısını konuştuk...

 

HERKESİ PARLATIYOR

Yıllardır oyunculuk yapıyorsunuz ancak 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisindeki 'Amerikalı Üstad' rolüyle dikkat çektiniz. Böyle bir ilgi bekliyor muydunuz?


Bana teklif geldiğinde çok hoşuma gitti. 11 yıldır devam eden ve reyting rekorları kıran bir dizinin içinde olmak beni çok mutlu etti. Dizinin çok sevildiğini biliyordum ama bu denli hayran kitlesi olması beni de şaşırttı. Dizi yayınlandığında resmen hayat duruyor. Geçen gün taksiye bindim; şoför bir yandan diziyi izliyor, bir yandan da bana "Ben 'Kurtlar Vadisi: Pusu' hayranıyım. Dışarıda olsam da diziyi kaçırmam" diyordu.

 

Ben birçok dizide oynadım ama bu dizideki rolüm dikkat çekti. Bu durum beni de şaşırttı ama bu dizide rol alan her oyuncu parlıyor.

'Amerikalı Üstad'ın dövmesi de sosyal medyada olay yarattı...


Ekip, çok zekice çalışıyor. Geçen bölümlerde vuruldum ve omzumda bir dövme olduğu ortaya çıktı. Bu sefer onun fotoğrafını sosyal medyada paylaştılar ve dövmenin sırrı çözülmeye başlandı. Bu dizide ne zaman, ne olacağı hiç belli olmuyor. O yüzden de izleyiciler heyecanla her bölümü takip ediyor.[reklam]

BU İŞ ÇOK BAŞARILI

Sizce bu dizi ne zaman biter?


'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun çok uzun soluklu bir iş olmasını diliyorum. Eskiden "Bu iş neden bu kadar izleniyor?" diyordum ama sonra izlediğimde işin sırrını anladım. Gerçekten çok başarılı bir iş var ortada... Bence bu dizi, 22 sene daha devam edebilir. Senaryo sadece Türkiye ile sınırlı kalmıyor. Ayrıca dizi diğer ülkelerde de izleniyor.

 

DİZİDE NELER OLACAĞI BİR SIR

Sizin rolünüz, ilerleyen bölümlerde dizideki dengeleri değiştirecek mi?


Dizinin her detayını sır gibi saklıyorlar. İnanın, diğer bölümlerde ne olacağını ben de bilmiyorum. Bir de 'Kurtlar Vadisi: Pusu' çok şaşırtmacalı bir dizi. Bir bölümde iyi olan bir karakterin diğer bölümde bir sırrı ortaya çıkabiliyor. O yüzden her an dengeler değişebilir.

'Kurtlar Vadisi: Pusu' 11 yıldır devam ediyor. Sizce bu dizinin sırrı nedir?


Öncelikle ekip çok disiplinli çalışıyor. Senaryo ekibi, uzun araştırmalar yapıyor. İşler hiç aksatılmıyor ve sette de saatinde iş bitiriyorlar. Bazen iki bölüm birden çekiliyor. Bu işin uzun yıllar devam etmesine şaşmamalı; arkada gerçekten çok güçlü bir ekip var.

 

Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Müthiş bir organizasyon var. Ben de böylesine sıkı çalışan bir ekiple birlikte çalıştığım için mutluyum.

 

 

NECATİ ŞAŞMAZ'IN PEK BİLİNMEYEN ÖZELLİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin