Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonundan ilk görüntüler yayında!

Ekranların en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi 11. sezona hızlı bir giriş yapma hazırlığında.

resim yok
27 Ağustos 2013 - 10:09
Magazin

Ekranların en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi 11. sezona hızlı bir giriş yapma hazırlığında.

 

YENİ SEZON TANITIM VİDEOSU YAYINDA!

ATV'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini Necati Şaşmaz, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur'un paylaştığı ATV'nin sevilen dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

 

ÇOK KONUŞULACAK GİBİ

Yeni tanıtım oldukça konuşulacak gibi gözüküyor.

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezon için geri sayım başladı. Sezon, 12 Eylül 2013 Perşembe günü başlıyor.

 

PENGUENLERİ İZLEMEK İSTEMİYORSANIZ VADİ'Yİ İZLEYİN

Kurtlar Vadisi'nin ATV'de yayınlanacak yeni bölümlerinin tanıtım filmine penguenler damga vurdu.

Gezi eylemlerinin unutulmazları arasında yer alan ve her medya eleştirisinde gündeme gelen penguenler bu kez Vadi'nin diline dolandı.

"Madem penguenleri izlemek istemiyorsunuz gerçekleri Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyin" denilen fragmanda Gezi eylemcilerine ilginç bir davette bulunulmuş oldu.

 

POLAT ALEMDAR BU KEZ SURİYE'YE GİRECEK

Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon da rating rekorları kırmaya hazırlanıyor.

Ortadoğu'da başta Suriye olmak üzere kanın aktığı bölgeleri diziye konu etmeye hazırlanan Pana Yapım, Kurtlar Vadisi'nin ilk fragmanıyla bunun ipuçlarını da verdi.

Dizinin yayınlanan fragmanında en dikkat çekici kareler ise Beşşar Esad ve Sisi'nin açıkça yüzlerinin gösterilmesi.

Polat Alemdar'ın Irak'tan sonra Suriye'ye de girmesi bekleniyor... [reklam]

DİZİ HAKKINDA

 

Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003'te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007'de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra -televizyonda 1 bölüm- RTÜK başkanı Aykut Zahid Akman tarafından yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, derin devlet dizisidir.

19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. TNT'de bir sezon boyunca yayınlandıktan sonra 7. ve 8. sezonunda atv'de yayınlanmıştır. Eylül´de atv'de yayınlanmaya devam edecektir.

Dizi, serinin ilk dizisi olan Kurtlar Vadisi 2003'te başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanacağı günden bahsedilirken "kendi gününde, kendi saatinde" (Perşembe 20:00) tabiri kullanılır.

 

 

DİZİNİN KANAL DEĞİŞTİRECEĞİNE DAİR HABERLERE PANA FİLM'DEN AÇIKLAMA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin