Kurtlar Vadisi Pusu'ya usta bir aktör daha katıldı!

Kurtlar Vadisi Pusu'da sürpriz isim...

resim yok
06 Mart 2014 - 11:24
Magazin

Kurtlar Vadisi Pusu'ya bomba transfer!

Kurtlar Vadisi Pusu'ya usta bir oyuncu dahil oluyor...

atv'de başrollerinde Necati Şaşmaz, Kenan Çoban, Çiğdem Batur, Cahit Kayaoğlu ve Ali Buhara Mete'nin yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Pusu', ekibine bir başrol oyuncusu daha katıldı.

 

İşte detaylar:

 

SÜRPRİZ İSİM

Bugüne kadar sayısız tiyatro sanatçısı ve Yeşilçam yıldızını ağırlayan dizi Kurtlar Vadisi Pusu, ekibine bir başrol oyuncusunu daha ekliyor.

 

ŞEMSİ İNKAYA

Türk filmleri ve dizilerinin unutulmaz karakterlerini canlandıran Şemsi İnkaya bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dahil oluyor.

 

VAHAP KUZUZADE

Dizinin bu akşam yayınlanacak 217. bölümünde seyirciyle buluşacak olan Şemsi İnkaya, Vahap Kuzuzade karakterini canlandıracak.

Özellikle gençlik yıllarında hayat verdiği komedi tiplemeleriyle hafızalara kazınan İnkaya, kariyerinin ikinci yarısında dram türündeki dizilerde sergilediği performansıyla çok konuşuldu.

'Üvey Baba', 'Sinekli Bakkal', 'Kırık Kanatlar', 'Gece Sesleri' gibi dizilerle gündeme gelen Şemsi İnkaya geçen sezon atv'de yayınlanan 'Ben Onu Çok Sevdim' dizisinde de İsmet İnönü'yü canlandırmıştı.

Her zaman iddialı karakterlere yer veren Kurtlar Vadisi Pusu, Vahap Kuzuzade ile de bu geleneği sürdüreceğe benziyor.[reklam]

İNKAYA KİMDİR?

13 Nisan 1939, İstanbul doğumlu olan Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ticaret Lisesi ve konservatuarda okudu.

Ozan isminde bir oğlu vardır. Sanat hayatına İ.Ü.T.B. Gençlik Tiyatrosu'nda amatör olarak başlamıştır. İlk oyunu "Pabuçcu Ahmet"tir. Avni Dilligil, Ulvi Uraz gibi pek çok tiyatroda yetişmiştir. İnkaya, Tiyatro Oyuncuları Derneği (To-Der) üyesi ve denetleme kurulu başkanıdır.

1970 ve 1980'li yıllarda Yeşilçam'da pek çok karakter rollerinde oynamıştır. 1981 yapımı Gırgiriye, 1982 yapımı Görgüsüzler gibi filmlerde çok sevilmiştir. 1998 yılında Üvey Baba dizisinde oynamıştır. 2002 yılında Şemsi İnkaya, Üvey Baba dizisinden ayrıldıktan sonra Efsane Pamir dizisinde Efsane Pamir karakterini canlandırdı .

 

Üvey Baba, Sinekli Bakkal, Kırık Kanatlar, Gece Sesleri gibi dizilerle gündeme gelen Şemsi İnkaya geçen sezon Atv'de yayınlanan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde de İsmet İnönü'yü canlandırmıştı.

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' 217. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin