resim yok
29 Mart 2007 - 00:00

Kurtlar Vadisi Nisan'da yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Milyonlarnca dolarlık rantın döndüğü diziden ne yapımcılar ne de anlaşmalı televizyon kanalı vazgeçemeyince 'yumuşak bir formül' arandı. Cengiz Semercioğlu'nun yazısından bir kesit Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleri nisanda ekranda RTÜK’ün aba altından sopa göstermesi sonrasında Kurtlar Vadisi’nin hayatımızdan tamamen çıktığını sananlar fena halde yanılıyor. Diziyi sevmeyenleri üzecek, hayranlarını da sevindirecek bir haberim var: Kurtlar Vadisi çekiliyor ve dizi yeni bölümleriyle çok yakında ekrana gelecek. Geçtiğimiz perşembe akşamı Show TV’nin aniden Kurtlar Vadisi’nin eski bölümlerini yayınlamaya başlamasının altında da bu neden yatıyor. Show TV izleyiciye perşembe akşamları Kurtlar Vadisi gecesi olduğunu hatırlatarak, yeni bölümlere ısındırmaya başladı. Pana Film ve Show TV, RTÜK müdahalesi sonrasında bir süredir çıkış yolları arıyorlardı. Ne Pana Film Türk televizyonlarının en kült dizisini gömmeye razıydı, ne de Show TV milyonlarca dolarlık yatırım yaptığı ve büyük umut bağladığı diziyi unutmaya... Sonunda çıkış yolu bulundu. Kurtlar Vadisi, terör konseptinden tamamen çıkarıldı. Ekrana gelecek yeni bölümlerin Güneydoğu’yla, terörle, çatışmalarla hiçbir ilgisi olmayacak. Yayınlanacak dizi Kurtar Vadisi Terör adını da taşımayacak. Adı yine Kurtlar Vadisi olacak, yine Polat Alemdar kötülere karşı mücadele edecek ama terörden tamamen arındırılacak, şiddetin dozu düşürülecek. Dizinin çekimlerine sessiz sedasız başlandı bile... Show TV iki-üç hafta daha perşembe akşamları tekrar bölümleri yayınladıktan sonra Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini nisan ortasından itibaren ekrana getirecek. Kurtlar Vadisi’ni tartışmaktan bıkmayanlara ben yeni malzemeyi verdim, buyrun tartışın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin