Kurtlar Vadisi'nin eski oyuncusu İsviçre'de marka oldu!

'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisinin eski oyuncusu, sporcu Kazım Çarman'ın dizide canlandırdığı karakterden esinlenen İsviçreli bir firma 'Standard Kazım' adlı yeni bir kahvaltı ürünü çıkardı.

resim yok
06 Ocak 2014 - 11:33
Röportaj

'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisinin eski oyuncusu, sporcu Kazım Çarman'ın dizide canlandırdığı karakterden esinlenen İsviçreli bir firma 'Standard Kazım' adlı yeni bir kahvaltı ürünü çıkardı.

 

Çarman, "Dizinin ardından Avrupa'da marka oldum" diyor.

Yıldızı, altı yıl boyunca rol aldığı 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisiyle parlayan sporcu Kazım Çarman, dizideki rolüyle İsviçre'de ünlü bir markaya ilham kaynağı oldu. İki yıl önce ayrıldığı dizide 'Standard Kazım' rolünü oynayan Çarman, senaryo gereği hazırladığı kahvaltılarla dikkat çekmişti.

 

İsviçre'deki bir marka da yeni kahvaltılık müslilerine 'Standard Kazım' adını verdi. İsviçre'de yaşayan ve markanın tanıtımı için burada birçok programa katılan Kazım Çarman, Türkiye'de rol aldığı bir karakterle Avrupa'da marka olduğu için gurur duyduğunu açıkladı.

 

Çarman ile sporculuktan oyunculuğa geçiş hikayesini ve 'Kurtlar Vadisi: Pusu'nun ardından İsviçre'de yakaladığı başarıyı konuştuk...

 

SEVİLİYORUM

'Kurtlar Vadisi'ndeki rolünüz sayesinde İsviçre'de bir firmanın yeni ürününün reklam yüzü oldunuz. Dizi İsviçre'de izleniyor mu?


Evet, İsviçre'de 2013 yılında 'En Başarılı Yabancı' seçildim. Daha önce spor kariyerimle de orada biliniyordum. İsviçre'de de insanlar diziyi takip ediyorlardı. Geçtiğimiz aylarda yeni çıkardıkları bir ürüne dizideki karakterim 'Kazım'ın adını vermek istediler. Orada 'Standard Kazım'ın kahvaltıları çok meşhurdu. Buradan yola çıkarak 'Standard Kazım' adlı altında bir ürün çıkardılar. İsim hakkı bende olan 'Standard Kazım'ı, kullanmaları için bir yıllığına kiraya verdim.

Ürünün tanıtımına başladınız mı?


İsviçre'de birçok kanalda tanıtımlarını yaptık. İnsanlar da büyük ilgi gösterdi. Şubat'ın ilk haftasında da ürünün reklam filmi için kamera karşısına geçeceğim.

Rolünüz İsviçre'de beğeniliyor mu?


Aslında ben bu yıl 'En Başarılı Yabancı' ödülünü alınca, diziyi daha çok takip etmeye başladılar. Yaptığım diğer işleri de izliyorlar. Halktan rolümle ilgili hep iyi yorumlar alıyorum.

Spor eğitimlerinin ardından oyunculuğa nasıl geçiş yaptınız?


Benim Avrupa ve Dünya Şampiyonluğumun yanı sıra beş tane de dünya rekorum var. İki yıl NATO'da görev aldım. Hayatım eğitimle geçti. Dokuz dil biliyorum. İsviçre'de iki yıl üst üste 'En Başarılı Sporcu' seçildim. O dönemde bir kanalın yarışma programına katılmıştım. Yarışmada 'En Başarılı Sporcu' seçilince, herkesin dikkatini çektim.[reklam]

Bir yönetmen beni orada görmüş ve çok etkilenmiş. 10 yıldır hayata geçirmek istediği bir proje varmış. Beni görünce de televizyon kanalı aracılığıyla bana ulaştı.


Sizin tepkiniz ne oldu?

 

Bir sporcunun hikayesini anlatan kısa film çekeceğini anlattı. Ben de kabul ettim. Bu sayede oyunculuğa ilk adımımı atmış oldum. Ardından da iki filmde daha oynadım.

 

GÜRKAN UYGUN'LA GÖRÜŞÜYORUZ

'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisine nasıl dahil olmuştunuz?


İsviçreli bir işadamının korumalığını yaparken 'Kurtlar Vadisi: Irak' filminin galası yapılıyordu. Ekip, İsviçre'ye gelmişti. O dönemde bizi de galaya davet etmişlerdi. Pana Film'in ortaklarından Mehmet Canpolat ve Necati Şaşmaz ile tanıştım. Mehmet Bey, bana filmde oynamam için teklifte bulundu. Sonra İstanbul'da yeniden bir araya geldik. Sete gidip küçük bir sahnede oynamıştım. Ondan sonra kendimi dizinin içinde buldum. 2005 yılında başladım, 2011'e kadar 'Kurtlar Vadisi: Pusu'da devam ettim.

'Kurtlar Vadisi' ekibinden görüştüğünüz isimler var mı?


Gürkan Uygun ile görüşüyoruz. 'Kaçak' dizisinde oynadığını biliyorum. Bazı sahneleriyle ilgili yorum yapıyorum.

 

BRITNEY SPEARS İLE ÇALIŞMAK ÇOK ZOR

Korumalık da yapıyorsunuz. Şu ana kadar kimlerle çalıştınız?


Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Britney Spears, Shakira ve Anastacia gibi isimlerle çalıştım.

Hangisiyle çalışmak daha rahattı?


Arnold Schwarzenegger ile çalışmak çok güzeldi. Bana, "Benim bir kolum senin vücudun kadar, beni nasıl koruyacaksın?" diye sormuştu. Ben de "Ben seni gözlerimle koruyorum" demiştim. Benim cevabım çok hoşuna gitmişti. Shakira ve Anastacia sakin insanlardı; çok rahat çalışmıştık. Britney Spears ile çalışmak ise zordu. Ne istediğini bilmiyordu.

 

 

KURTLAR VADİSİ BİR KEZ DAHA MI KANAL DEĞİŞTİRİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin