Kurtlar Vadisi'nin Ömer babası ve Nazife annesi buluştu!

Ömer baba Kayseri'yi çok seviyor...

resim yok
29 Mayıs 2014 - 13:21
Magazin

Ömer baba Kayseri'yi çok seviyor...

Açılışı Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar karakterinin annesi Nazife Anne ile yapılan Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali'nin kapanışı da Ömer Baba rolüyle bilinen Emin Olcay tarafından yapıldı.

 

FESTİVAL ZAMANI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali sona erdi.

Festivalin 12 Mayıs'ta yapılan açılışına bu yıl ünlü tiyatroculardan Serpil Tamur katıldı.

Festivalin galasında sahnelenen "Müziksiz Evin Konukları" adlı oyunda da rol alan Serpil Tamur, Kayseri ve festivalle ilgili düşüncelerini dile getirerek Kayseri'de böylesine bir tiyatro festivalinin yapıldığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu söylemişti.

 

TAMUR'UN SÖZLERİ

Gerek kendisine gerekse de tiyatroya gösterilen büyük ilgiden çok memnun kaldığını ifade eden Kurtlar Vadisi'nin Nazife Annesi Serpil Tamur;

"Anadolu'nun bu güzel ilinde böyle bir festivalin düzenleniyor olduğunu daha önce duymamıştım. Herkesi tek tek kutluyorum.[reklam]

Tiyatroya bu kadar değer vermenizden ve ayrıca çocukları yalnızca oyuncu olması için değil; iyi insan, örnek insan olmaları için bu tür deneylerin içinden geçmeleri gerektiğini düşünerek böyle bir festival düzenlemenizden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

ÖMER BABA DA ORADA

Festivalin kapanışı ise Polat Alemdar'ın babası Ömer Baba rolüyle tanınan ünlü tiyatrocu Emin Olcay ile yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'ı ziyaret ederek tiyatro festivali ve Kayseri'deki diğer kültürel etkinliklerle ilgili beğenilerini dile getiren Emin Olcay;

"Kayseri'deki tiyatro festivali beni geleceğimiz açısından çok ümitlendiriyor. Beşincisine katılmak nasip olmuştu. Dokuzuncusuna da bu ziyaretle katılmış oldum. Kayseri'yi ben çok severim.

Böyle bir festival düzenlediğiniz için sizi kutluyorum. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Tüm meslektaşlarım adına sizi kutluyorum" diye konuştu.

 

 

KURTLAR VADİSİ'NİN ÖMER BABASI SERZENİŞTE! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin