resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Kurtlar Vadisi'nin Poyraz'ı şaşırttı!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'a düşman olan yeni karakter 'Poyraz'a dair şaşırtan bilgi...

Kurtlar Vadisi'nin Poyraz'ı şaşırttı!

Kötü adam "Poyraz" rolüyle Kurtlar Vadisi'ne giren Yıldırım Memişoğlu, dizi serüvene dair Milliyet Gazetesi'ne ilginç bir detay aktardı.

 

''Kendim başvurdum''


"Ali Desidero " lakaplı Yıldırım Memişoğlu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisine kendisinin başvurduğunu, bunun için Pana Film 'e gittiğini ifade etti.

 

''İster oynatın, ister oynatmayın!''

Memişoğlu, "Etrafımdaki herkes "Abi, sen neden 'Kurtlar Vadisi'nde oynamıyorsun?" diyordu. Ben de sokağın sesini duyurmak için böyle bir atılımda bulunup, Pana Film'e durumu anlattım ve "İster oynatın, ister oynatmayın" dedim. Üç gün sonra aradılar, iki ay sonra da diziye başladım" diye konuştu.

 

Diğer sorulara verdiği cevaplar
 

Dahil olmadan önce diziyi takip ediyor muydunuz?


Hayır. Ben çok sıkı bir ‘Kurtlar Vadisi’ takipçisi değilim. Fakat 10 senedir devam eden bir işten bahsediyoruz... Etrafımdaki herkes ‘Kurtlar Vadisi’ bağımlısı. Bir ben izlemiyormuşum herhalde. Ama başarıyı gerçekten takdir ediyorum.

 

Senaryo ekibi muhteşem. Acayip bir kamera arkası ekibi var. Bu ekibin içinde olmak çok keyifli. 2-3 bölüm konuk oyuncu olarak dahil olurum diye düşünüyordum ama sağ olsunlar ciddi bir karakter verdiler. Sezon sonuna kadar ‘Kurtlar’dayım.
[reklam]
‘Poyraz’ karakteri tansiyonu bir hayli yükseltti.


‘Polat Alemdar’ın  karşısında çok dişli bir herif. Ona düşmanlık ediyor. Ruh hastası, manyak. Sıkı bir kötü. Herkesin içinde iyi de var, kötü de. Ben içimdeki kötüyü çıkarttım. O yüzden de oynarken hiç zorlamıyorum. Silahlar, zaten uzmanlık alanım.

Dizide her karakterin bir yaşam süreci var. Sizinkinin sonu çok kötü olacak herhalde...


Sette “Sen ne zaman öleceksin?” gibi sohbetler oluyor. Ben bir sürü adam öldürdüm şimdiye kadar. Kan dökmeye de devam edeceğim. Kanlı katilim. ‘Polat’ı çok zorluyorum. Adamın burnundan getiriyorum. Sürprizini kaçırmak istemem, gündemi takip eden bir aksiyon çekildiği için çok hızlı değişebiliyor senaryo. Ama evet, benimki normal bir ölüm olmayacak. Sonu çok kötü olacak ‘Poyraz’ın. Kazığa falan oturtarak öldürürler herhalde. “Benim sonumu çok kötü yapacaksınız değil mi?” diye soruyorum zaten senaryo ekibine. Oranın kahramanı ‘Polat Alemdar’ çünkü. Onun ne kadar üzerine gidersen, o kadar göze batarsın.

 

 

Dizinin 188. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

“HAYATTA HERKES ROL YAPIYOR”

Bir güvenlik şirketiniz var. Bugüne kadar birçok ünlü yıldızın korumalığını yaptınız. Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor? Nasıl başladınız?


Çok eğlenceli bir iş. Hayatta herkes rol yapıyor aslında. Ben çok uzun yıllar gece kulüplerinin güvenliğini sağladım. O dönemlerde gece kulüplerinde defileler yapılıyordu. Gelip giden ajanslardan biri olan Erberk Ajans’tan teklif aldım. Rahmetli Ali Tara benim fotoğrafımı beğenince de, ‘Ali Desidero’ oldum. Sonra ‘Hayatımın Kadınısın’, ‘Kutsal Damacana’, ‘Ateş ve Barut’, ‘No Ofsayt’, ‘Kirli Beyaz’ geldi. İşlerim düzenli devam ediyor, o yüzden artık oyunculuğa daha çok vakit ayırabilirim. Kamera fobim yok. Çok rahatım kamera karşısında.

 

NECATİ ŞAŞMAZ'IN BU İTİRAFINA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ! TIKLA-ÖĞREN!
 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin