resim yok
15 Mayıs 2013 - 00:00

Korku dolu günler! Ayşe Çiğdem Batur, twitter üzerinden ''Seni takip ediyorum. Ölümü benle tadacaksın'' gibi tehdit mesajları aldığını söyledi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun savcı Leyla'sı tehdit ediliyor.

Twitter'dan tehdit mesajları aldığını söyleyen Çiğdem Batur, ''Seni takip ediyorum. Çok yakınındayım. Ölümü benle tadacaksın" gibi mesajlar aldığını söyledi.

IP ADRESİ YURT DIŞI KAYNAKLI

Polisin yaptığı incelemede Çiğdem Batur'a tehdit mesajlarının yollandığı IP adresinin yurt dışında kayıtlı olduğu belirlendi.

Polis, Batur'u tehdit eden kimliği belirsiz kişiyi tespit etmek için çalışmalarına devam ediyor.

TEK BAŞINA DIŞARI ÇIKAMIYOR

Dizi çekimlerine şoförü ve arkadaşları ile birlikte giden Batur'un aldığı tehditler yüzünden tek başına dışarı çıkamaz hale geldiği öğrenildi.

Güzel oyuncu daha önce de Twitter üzerinden kendisine cinsel ve hakaret içerikli mesajlar gönderen kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Batur'un kariyeri

 

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı.
[reklam]
Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu.

Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır. Son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisine "Leyla" karakterini canlandırmak üzere katıldı.

 

 

KURTLAR VADİSİ PUSU KANAL MI DEĞİŞTİRİYOR? DETAYLAR BURADA!

 

KURTLAR VADİSİ PUSU 192. bölüm fragmanı için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin