resim yok
20 Nisan 2012 - 00:00

 

Önceki gün Cihangir’de bir kafede buluşan Meltem Cumbul ve Timuçin Esen, çıkışta gazetecileri atlatmak için çok uğraştı ama çabalar sonuçsuz kaldı.
 
 
Baş başa yemek
 
Yedi yıl önce “Gönül Yarası” filminde hastalıklı bir aşkın iki kahramanını canlandıran, birkaç ay önce ise “Labirent”le sinema severlerin karşısına çıkan Meltem Cumbul ve Timuçin Esen, önceki gün Cihangir’deydi. Bir kafede baş başa akşam yemeği yiyen ikili, mekan çıkışı gazetecileri fark edince görüntü vermemek için depar attı.
 
Sokak boş, gel
 
Arkalarını dönüp koşar adım ara sokağa dalan Cumbul ve Esen, ilk anda izini kaybettirdi. Ama bu durum uzun sürmedi. Doğru yola çıkma çabasındaki Esen, tek başına sokaklarda keşif turu atıp gazetecilerin olmadığına kanaat getirince Cumbul’u yanına çağırdı. ikili, yeniden bir araya geldiklerinde kameraların da çalışmaya başladığını fark etmedi.                 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin