Kutsi'nin sevgilisi ve eşi birbirine girdi!

Feyza Çıpa: ''Ben Kutsi'yle beraber değilim''

resim yok
03 Ekim 2014 - 09:29
Magazin

Feyza Çıpa: ''Ben Kutsi'yle beraber değilim''

Feyza Çıpa, Kutsi'nin eşi Sinem Bayraktutar'ın ''Kocam, Feyza için evi terk etti'' iddiasına tepki gösterdi: ''Kutsi’yle beraber değilim.''


Hürriyet'ten Büşra Bozok Aytek'in haberine göre 2008 yılında evlenen ve kısa süreli bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Kutsi ile Sinem Bayraktutar'ın evliliği üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor. Çift, bir kez daha ihanet iddiasıyla gündemde.

 

ORTALIK YİNE KARIŞTI!

5 yaşında bir kızı bulunan ve ikinci çocuğuna hamile olan Bayraktutar, Kutsi'nin daha önce de adının aşk dedikodularına karıştığı oyuncu Feyza Çıpa için evi terk ettiğini öne sürdü.

 

AÇIKLAMALARI GÜNDEME OTURDU

''Feyza Çıpa'ya döndüğünü biliyorum, telefon aramalarından yakaladım. Kutsi, kızımızı ve doğacak çocuğumuzu bırakıp gitti. Hamile kadına merhamet etmeyen biri o'' açıklamasıyla gündeme gelen Bayraktutar, dün telefonla bağlandığı televizyon programında da eşine boşanma davası açtığını söyledi:

''Kutsi daha önce de ihanet etti, evden gitti. Sonra dönmek istedi, ikinci kez şans verdim.[reklam]

Ne Kutsi'yi ne de Feyza Hanım'ı suçluyorum. Burada tek suçlu var; o da benim. Çünkü ikinci kez affettim. Bana bunun yapılmasına izin verdim.''

 

'AİLEM BUNLARI KALDIRAMAZ'

Feyza Çıpa ise Sinem Bayraktutar'ın iddiasına tepki gösterdi. Kutsi’yle ilişki yaşamadığını söyleyen genç oyuncu, şöyle konuştu:

''Gerçekten bu işten artık çok sıkıldım. Bu çirkinliğin içinde olmak istemiyorum. İlk haberler çıktığında konuşmadım ama kötü bir duruma düşmemek için ilk ve son kez açıklama yapıyorum; ben Kutsi'yle beraber değilim.

Bu haberler çıktıkça da çok üzülüyorum. Benimle ilgili yapılan açıklamalar çok saçma ve birbirini tutmuyor. Benim bir ailem var ve gerçekten bunları kaldırabilecek durumda değiller.''

 

 

KUTSİ'NİN ALDATILAN EŞİNDEN ŞOK AÇIKLAMALAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin