resim yok
04 Nisan 2013 - 00:00

Kanal D'nin beğenilen dizisi Kuzey Güney'in dün akşam yayınlanan bölümünde sevinç ve hüzün vardı.

 

Kuzey Güney'in dün akşamki bölümüne damga vuran sahne...

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Kuzey Güney dün akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi ve izleyicilere hem heyecanlı hem de duygusal anlar yaşattı.

KUZEY ALDI BAĞLAMAYI ELİNE

Oyunculuğu kadar söylediği şarkılarla da izleyenleri kendine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin bu bölümü için Sezen Aksu'nun 'Belalım' şarkısını seslendirdi.

 

İşte o duygusal anlar ve Kuzey'in vedası:

 

İZLE  > >

Uzun süredir bağlamasını eline almayan Kuzey, Cemre'nin hapishaneden çıktığı anlarda 'Belalım' şarkısının eşliğinde veda ederek otobüse bindi.

 



Kuzey, Cemre'nin kurtulması için Barış'ın teklifini kabul etti. Cemre'nin hapishaneden çıktığı dakikalarda Kuzey, Barış'ın teklifini kabul ettiği için ailesine veda ederek İstanbul'dan ayrıldı.

 

Sezen Aksu söyledi  > > Kuzey ve Cemre'nin 'Belalım' eşliğindeki dakikaları - İzle

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin