resim yok
11 Ocak 2013 - 00:00

 

SON dizisi, İsveç SVT televizyonunda yayınlandı

 

İlk bölümü tüm izleyiciler ve kadın izleyiciler grubunda oldukça iyi rating alan dizi, SVT kanalının Kasım ortalamasını geçti. 

Ülkenin en ünlü televizyon eleştirmeni Anders Björkman Son dizisinin bütün kategorilerde sezonun en iyi yabancı dizisi olduğunu söyleyerek dizideki oyunculuk performanslarını övdü. İsveç’te yayınlanan New Normal, Mindy’s Project, Chicago Fire, Last Resort, Person of Interest, Mailbou Country ve Neighbors gibi ABD dizilerinin üzerinde rating aldığını belirten eleştirmen SON’un izleyici tarafından oldukça beğenildiğini ve dizinin harika bir entrikayla başlangıç yaptığını belirtti. Björkman dizinin uluslararası ayaklı, heyecan dozu yüksek bir gerilim dizisi olduğunu ve bu sezonun en iyi yabancı dizisinin ABD'den değil Türkiye’den geldiğini söyledi.

 

Dizi on hafta boyunca hafta içi her gün primetime kuşağında Türkçe olarak, İsveçce alt yazılı yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin