resim yok
30 Aralık 2011 - 00:00

 

Senaristler dizinin yönünü değiştirdi.
Kuzey Güney'de kulaklar sivrildi!
 
'Kuzey Güney'de (Kanal D) aşkı için 4 yıl hapis yatılan Cemre nasıl oldu da Kuzey'in görüş açısından çıkarıldı anlaması zor... Hikayenin iki kardeşin rekabeti rotasında yürüyeceğini düşünürken senaristler küçük oyunlarla büyük bir eksen kayması yarattı ki bu önemlidir. Ama yine de işlerin miladı girişte yazdığım meseleydi. Neyse. Son bölümde dikkatimi çeken bir ayrıntı oldu... Farkında mısınız dizinin tüm karakterleri tele kulak gibi çalışıyor. Herkes herkesin telefonunu dinliyor. Memlekette artık ne kadar paralel hat varsa 'Kuzey Güney' için döşenmiş gibi... Eskiden kapı arkasına dayanan kulaklar (Aşk-ı Memnu) şimdi ahizelerde dolaşıyor. Anlaşıldı dizinin senaristleri Ece ve Melek ikilisi gizli dinleme meselesini bir hayli seviyor...
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin