resim yok
16 Mayıs 2013 - 00:00

Ekranların sevilen dizisi Kuzey Güney her sahnesiyle konuşulmaya devam ediyor!

 

Hosteslere destek!

 

Kuzey Güney'in dün akşam yayınlanan bölümünde hosteslere destek verdi.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel'in oynadıkları, Kanal D'nin sevilen dizisi "Kuzey Güney"de dün akşam ekrana gelen bölümünde, THY hosteslerine kırmızı ruj desteği vardı.

KIRMIZI RUJ TEPKİSİ

Dizide hostes olarak görev yapan Demet yurtdışına uçmadan önce sevgilisiyle konuşurken dudaklarına sürdüğü belirgin kırmızı rujla dikkat çekiyor.

Dizinin bu sahnesi geçtiğimiz günlerde THY'nin hosteslere kırmızı ruj yasağına karşı bir tepki olarak yapıldığı tahmin ediliyor.

Tepkiler üzerine açıklama gelmişti

THY'de çok tartışılan 'hosteslere kırmızı ruj yasağı' haberlerine THY Genel Müdürü Temel Kotil'den geçtiğimiz günlerde çarpıcı bir açıklama geldi. Kotil, alt seviyedeki yöneticilerin kendilerine sormadan böyle bir karar aldığını, ancak bunun uygulanmayacağını söyledi.
[reklam]
Londra'da gazetecilere açıklama yapan Kotil, "Bizim ruj rengiyle ilgili bir problemimiz yok. Ancak nasıl olmuşsa alt seviyedeki yöneticiler bize sormadan böyle bir karar almış" dedi. Kotil kimin hangi rengi isterse kullanabileceğini söyledi.

Yasağın var olup olmadığıyla ilgili soruları da yanıtlayan Kotil, 'yasak olmadığını' ve hosteslerin herhangi renkte ruj ve ojeyi kullanabileceğini söyledi.

Kotil, "Bildiğiniz üzere Türkiye'de bazıları bu tür konularda biraz hassas. Biz büyük bir havayolu şirketiyiz ve ne yaptığımızı biliyoruz" dedi.

 

İŞTE O SAHNE

 

 

KUZEY'İN EVLİLİK TEKLİFİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin