resim yok
16 Nisan 2013 - 00:00

Kuzey Güney'de adım adım finale yaklaşırken... Yeni sürprizler...
 

Beraber olmanın keyfi

 

Kuzey Güney'de bu hafta yayınlanacak bölümde Kuzey ve Cemre, herkesten, bütün dertlerden uzak, baş başa olmanın keyfini çıkarıyor.

 

Heyecan dolu bir bölüm


Kanal D’nin başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları sevilen dizisi “Kuzey Güney” sürprizlerle örülü ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

 

Neler olacak?

Dizinin bu bölümünde; Cemre, Kuzey’le aralarındaki her engeli kaldırmaya kararlıdır.

 

Şimdi herkesten, bütün dertlerden uzak, baş başa olmanın keyfini çıkarma zamanıdır.

Sinanerler tarafından büyük bozguna uğrayan Güney, her şeyini kaybetmenin öfkesiyle daha da tehlikeli bir hale gelir. Barış’tan intikamını almak için yaptığı planı adım adım uygulamaya başlar.

 

Güney çılgına döner!
[reklam]
Öte yandan, Cemre’nin Kuzey’in yanına gittiğini öğrenen Güney çılgına döner. Kendisi büyük bir yıkım yaşarken, Kuzey’in Cemre’yle Samsun’da mutlu olduğunu bilmek Güney’i perişan etmektedir.

Bütün çekişmelerden uzak, hayatına yeni bir yön vermeye çalışan Simay ise, çabaladıkça daha çok batar. Komiser Şeref’in de peşinde olduğunu öğrenince paniğe kapılır.

 

Sığındığı yerin çok daha tehlikeli olduğunu anladığında yardım isteyebileceği tek adresi arar. Güney, Simay’ın telefonuyla kendini kurtaracak nefesi bulurken, Kuzey, Güney’in yalanını öğrenir.

Kuzey Güney bu hafta 17 Nisan Çarşamba akşamı 22:00'de izleyicilerle buluşacak.

 

 

Dizinin 70. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

 

GEÇEN HAFTANIN (08-14 NİSAN) EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin