resim yok
04 Mayıs 2012 - 00:00

 

Josh Holloway ve Benicio Del Toro gibi dev isimlerin ardından Magnum’un reklam filmlerinde rol alan üçüncü erkek oyuncu ve ilk Türk olma ünvanını da taşıyan Kıvanç Tatlıtuğ, dün düzenlenen toplantıda basının karşısına çıktı
Kıvanç Tatlıtuğ, öncelikle Magnum’un Ömer Faruk Sorak tarafından çekilen reklam filminde rol alacak. Ünlü oyuncu daha sonra bir dijital kampanyayla sosyal medyada da Magnum severlerle buluşacak.
Tatlıtuğ, Ömer Faruk Sorak’ın çekeceği reklam filminin senaryosuyla ilgili detay vermekten kaçınırken, “Filmde sizi Kuzey olarak mı göreceğiz?” sorusuna ise “Şu ana kadar 34 bölüm çektik. Kuzey üç ya da dört bölüm gülmüştür. Ben öyle değilim. Normal hayatta gülmeyi ve tebessüm etmeyi severim. O yüzden Kuzey ile hiç alakam yok. Kendimle barışık bir insanım” diye yanıt verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin