resim yok
25 Kasım 2010 - 00:00

Türk Malı'nda beklenen gelişme... Türk Malı'nda Abiye Kuzu rolünü oynayan Binnur Kaya dizi ile yollarını ayırıyor. Geçen haftalarda Türk Malı'nın setinde Şafak Sezer'le Binnur Kaya arasında tartışma yaşanmış ve Binnur Kaya'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olmuştu. Şafak Sezer, sürekli kapris yaptığını öne sürdüğü Kaya'yla tartışmış, Kaya da ağlayarak seti terk etmişti. Ardından açıklama yapan dizinin yönetmeni ve senaristi Tayfun Güneyer, "Her sette olan şeyler... Binnur devam ediyor, setimizde her şey yolunda, oyuncu kadromuz aynen devam ediyor" açıklaması yapmıştı. Ancak setten gelen son bilgilere göre Kaya'nın sonra sözleşmesi uzatılmıyor. Kaya yapım şirketi ile anlaşarak diziden ayrılıyor. Yapım şirketinin Şafak Sezer ile yola devam kararı aldığı öğrenildi. Buna göre Sezer'e önümüzdeki günlerde yeni bir partner bulunacak ve Türk Malı yenilenen konusu ile yeniden seyirci karşısına çıkmaya devam edecek. RTÜK?ün Türkçe'yi bozduğu gerekçesi ile geçen günlerde 2. defa uyarı cezası verdiği Türk Malı'nda Binnur Kaya'nın mikemmel, litfen ve bu kadan gibi sözleri günlük dilde de kullanılan espriler haline gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin