La La Land yaratıcısından Netflix'e yeni dizi geliyor: The Eddy

Oscar ödüllü La La Land'ın yönetmeni Damien Chazelle, Netflix ve IMG iş birliğiyle yeni bir dizi geliyor: "The Eddy".

Volkan Küçükel
03 Eylül 2017 - 16:08
Gündem

Oscar ödüllü La La Land'ın yönetmeni Damien Chazelle, Netflix ve IMG iş birliğiyle yeni bir dizi geliyor: "The Eddy".

Müzikal drama The Eddy'nin sezonu 8 bölümden oluşurken, Jack Thorne'un (National Treasure, This is England) senaryosunu kaleme aldığı bölümler Fransa'da çekilecek.

"THE EDDY" KONUSU

Diyalogların Fransızca, İngilizce ve Arapça olacağı dizinin hikayesi ise kısaca şöyle:

The Eddy'nin hikayesi günümüz modern Paris'inde geçecek ve bir kulüp, kulübün sahibi, bir müzik grubu ve çevrelerini kuşatan karmakarışık bir şehir ekseninde geçecek.

Hikaye, çok kültürlü Paris şehrinin tam kalbinde yer alan tehdit altındaki bir caz kulübüne odaklanacak.

17-09/03/damien-chazelle.jpg

İlk kez televizyonda bir işe girişen Damien Chazelle sezonun iki bölümünün yönetmen koltuğunda oturmasının dışında Alan Poul (Six Feet Under, The Newsroom) ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Dizinin orijial müziği ise Glen Ballard (Alanis Morissette "Jagged Little Pill", Michael Jackson "Bad") tarafından düzenlenecek.

Chazelle yeni projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Her zaman Paris'te çekim yapmak istemişimdir. Bu nedenle mevcut hikaye üzerinde Jack, Glen ve Alan ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı iki kat daha heyecanlıyım. Bu proje için Netflix'te bir yuva bulabilmemiz de heyecan verici."

Patrick Spence ve Katie Swinden'ın Fifty Fathoms'u yapımcılığındaki The Eddy'de BAFTA ödüllü yapımcılar Spence (Guerrilla, Fortitude) ve Swinden (Luther, Peaky Blinders) ikilisi Chazelle, Thorne, Poul ve Ballard ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

NETFLIX'TEN YENİ AVRUPA DİZİLERİ YOLDA!

Bu arada Netflix'ten Erik Barmack, yakın zamanda Fransa'dan iki ya da üç, İtalya'dan iki, İspanya'dan bir, çekimleri İsveçte'te gerçekleşen İskandinav suç temalı bir dizi ve Polonya'dan bir dizi ile birlikte 7 ya da 8 Avrupa orijinli yeni dizilerin müjdesini verdi.

17-09/03/la-la-land-filmi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin