L.A. Law dizisinin yeniden çevrimi biraz gecikecek!

Emmy ödüllü dizi L.A. Law'ın yeni versiyonunu izlemek için anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz!

Volkan Küçükel
06 Şubat 2017 - 18:00
Gündem

NBC ekranlarında 1986-1994 yılları arasında izleyicilerle buluşan hukuk draması "L.A. Law"ın aynı hikaye ve farklı oyuncu kadrosuyla ekranlara geri döneceği haberleri bir süredir gündemdeydi.

Ancak Emmy ödüllü dizinin yeni versiyonunu izlemek için anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz!

SENARYO YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLECEK!

L.A. Law ortak yaratıcısı Steven Bochco ve orijinal dizinin yazar ekibinde yer alan Billy Finkelstein ikilisinin elinden çıkacak bu yeni projenin 20th Century Fox TV yapımcılığında geliştirme aşamasında olduğu biliniyordu.

Senaryonun ulusal kanallarda yayınlanması için uygun hale getirilmesinin ardından, alınan kararla senaryo üzerinde bazı değişikliklerin gerçekleştirileceği, bunun nedeninin ise kablolu televizyon kanalları ve online yayın platformlarına uygun bir şekilde senaryonun yeniden geliştirilmesi gerekliliği olduğu öğrenildi.

17-02/06/la-law-dizisi.jpg

Fox TV Grup Başkanı Gary Newman geçtiğimiz ay TCA esnasında konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İkonik seriyi 2016'nın Los Angeles'ına taşımanın ve orijinal dizideki bazı sevilen parçaların günümüz modern hukuk dramasına serpiştirilmesinin bir yolunu buldular. Eski ile yeninin oldukça ilginç bir karışımı olacak" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ VERSİYONUN HİKAYESİ

Yeni uyarlamanın hikayesinin yeni karakterler ve genç avukatlara odaklanacağı belirtilirken, bunun yanında orijinal seriden bazı karakterlere de yer verilecek.

Ortak yaratıcı Steven Bochco bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada Blair Underwood ve Jimmy Smits gibi orijinal dizide yer alan önemli bazı oyuncuların güncellenmiş versiyonda yer alabileceklerini ve yeni dizinin hikayesinde yer alacak genç avukatlara patronluk yapabileceklerini belirtmişti.

L.A. Law sekiz sezonluk yayın hayatı boyunca dört kez en iyi drama serisi olmak üzere toplamda 15 Emmy ödülünün sahibi olmuştu.

'L.A. Law' Intro:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin