resim yok
04 Temmuz 2012 - 00:00

 

Lale Devri'nin yapımcısı Şükrü Avşar, Posta gazetesinde çıkan Lale Devri'nde aşk tazminatı haberine sert tepki gösterdi. 
 
İşte yapımcı Şükrü Avşar'ın o açıklaması:
 
LALE DEVRİ' NDE AŞK TAZMİNATI
 
27.06.2012 tarihli POSTA Gazetesinde yer alan, "Lale Devri' nde Aşk Tazminatı" başlığıyla yayınlanan habere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duydum.
 
Söz konusu haberde yer alan, yapımcısı olduğum "Lale Devri" isimli televizyon dizisi ve dizinin oyuncularıyla ilgili bilgiler tamamen gerçek dışıdır. Bu süreçte Serenay Sarıkaya ile bütçeye ilişkin herhangi bir görüşme yapılmamıştır. Aynı haberde yer alan, Serenay Sarıkaya'nın daha önce bölüm başı 15.000 TL. aldığı bilgisi de gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumsal bir yapım şirketi olarak, tüm oyunculara ve teknik ekibimize ödediğimiz bedeller ve dizinin bütçesi resmi belgelerle kayıt altındadır. Gerçeği yansıtmayan bilgilerin bulunduğu haberde yer alan ve oyuncularımızın özel hayatlarını ilgilendiren diğer bilgi ve ifadeler ise beni ve ekibimi ilgilendiren unsurlar olmayıp; ortaya koyduğumuz işlerde hiçbir zaman yönlendirici unsurlar olmamıştır. Bu noktada oyuncularımızın özel hayatlarına sadece saygı duyarız...
 
Yapımcısı olduğum tüm işlerle ilgili gerçek bilgileri tarafımdan öğrenebileceğinizi belirterek; bu konudaki hassasiyetimizi anlayacağınızı umuyor, iyi çalışmalar diliyorum.
 
Saygılarımla

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin