Lale Devri final mi yapıyor?

Cumartesi akşamları FOX Türkiye'de yayınlanan ve yayın dönemine ilk olarak Show TV'de başlayan Avşar Film Şükrü Avşar imzalı "Lale Devri" dizisinin yeni sezon akıbetinde son dakika karar!

resim yok
28 Mayıs 2013 - 10:47
Magazin

Cumartesi akşamları FOX Türkiye'de yayınlanan ve yayın dönemine ilk olarak Show TV'de başlayan Avşar Film-Şükrü Avşar imzalı "Lale Devri" dizisinin yeni sezon akıbetinde son dakika kararı!

 

Olaylar bitmiyor

Bilindiği gibi dizi setinde bir çok oyuncu birbiriyle konuşmuyor, hatta dizinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, Hatice Aslan'ı iterek kavga etmişti ve geçtiğimiz haftalarda da 'Necip' karakterine hayat veren Kenan Bal da rol arkadaşı Gül Onat'ı tokatlamıştı.

 

Yeni karar çıkacak!

Dizi setinde bu olayları bir gözden geçirmek isteyen yapımcı Şükrü Avşar, dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceğini önümüzdeki hafta açıklayacak.

 

Bakalım Lale Devri, son dönemde yaşanan tüm olaylara ve skandallara rağmen yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edebilecek mi...

Yeni bölümde neler olacak?

Dizi, bu hafta 116. bölümüyle ekranlarda olacak.

 

İşte yeni bölüme dair kısa özet:

 

Toprak’ın kendinin vuranın bir adam olduğunu söylemesi herkesi şoke etmiştir. Toprak, Çınar’ı beladan uzak tuttuğunu düşünerek biraz teselli bulurken, Çınar’ın da ona acı bir haberi olacaktır. Bebeğini kaybettiğini öğrenen Toprak perişan olur!
[reklam]
Toprak’ın verdiği ifadeyi öğrenen Zümrüt, yeni bir plan yapmak için harekete geçer. Tarık’la suçu başkasına atmak için kolları sıvarlar.  Necip’in davranışlarından şüphelenen İkbal, onu yakın takibe alır. Etrafındaki çemberin daraldığını fark etmeyen Necip’i, evde de kötü bir sürpriz beklemektedir. Aleyhindeki kanıtlar çoğalırken Necip, bu olan bitene bir anlam veremeyecektir!

Çınar’la yüzleşen İkbal, Çınar’ı Necip konusunda uyarır. Ancak Çınar, Necip’in suçlu olduğuna kesinlikle inanmaz! Ne var ki Necip’in karakolda söyledikleri Çınar’ın dünyasını alt üst edecektir.

Toprak ise Necip’i kurtarmak için harekete geçer. Ancak zaman daralmaktadır!

Bölüm Tarihi: 01/06/2013

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

YALAN DÜNYA'DAN LALE DEVRİ'NE GÖNDERME! DETAYLAR VE VİDEO BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin