resim yok
26 Nisan 2013 - 00:00

Lale Devri takipçileri bu habere sevinecek!

Cumartesi akşamları FOX ekranlarında yayınlanan Lale Devri dizisi önümüzdeki sezonda yayınlanacak.

Avşar Film yalanlamıştı

Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder'in başrollerinde oynadığı Lale Devri dizisinin bu sezon final yapacağı iddia edilmiş ve yapım şirketi Avşar Film tarafından bu yalanlamıştı.

Yapımcı Avşar Film, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Lale Devri'nin önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceğine ilişkin henüz bir karar alınmadığını belirtmişti.

Reytingler iyi gidince...

Sevilen dizinin son haftalarda iyi bir reyting alması üzerine Lale Devri'nin bir sezon daha devam etmesine karar verildi.

Bu hafta neler olacak?

Velayet duruşmasını kaybettikten sonra fenalaşan Toprak, düşük tehlikesiyle hastaneye yatırılmıştır!

Çınar bir yandan Toprak’ın moralini yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da Zümrüt’ün çocuklarının vasiyetini almaması için mahkemeye çıkmaya hazırlanır.
[reklam]
Duruşma günü gelir çatar! Sıtkı ve Reyhan tanık olarak dinlenirler. Ancak Çınar’ın asıl kozu Necip’in ifadesi olacaktır. Çınar, Necip’in mahkemeye gelmesini beklerken, Necip’in aldığı bir haber, onu çok zor bir seçime sürükleyecektir.

Zümrüt, davayı kazanmıştır! Çınar perişan olurken, Toprak onu güçlü durması için ayağa kaldırmaya çabalar. Ancak Zümrüt çocukları almak için geldiğinde, herkes göz yaşlarına boğulacaktır!

Çocuklarını kaybetmeyi kabullenemeyen Çınar, onları görebilmek için yalıyı gözlemeye başlar! Toprak ise temyiz yolunun açılmasıyla umuda kapılmıştır. Toprak mutlu haberi vermek için Çınar’ı beklerken, Çınar’ın onu şoke edici bir sürprizi olacaktır!

 

 

ÜNLÜ OYUNCUNUN GARAJINDA SERVET YATIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin