resim yok
07 Mayıs 2013 - 00:00

Lale Devri'nin setinde büyük kavga!

Lale Devri dizisinin setinde olaylar çıktı. İddiaya göre oyuncu Kenan Bal, rol arkadaşı Gül Onat'ı tokatladı.

 

Birbirlerine girdiler!

Fox Tv’de yayınlanan Lale Devri dizisinin setinde kavga çıktı. Dizinin Necip Bey’i Kenan Bal ile İkbal Hanım’ı Gül Onat, sette birbirine girdi.

Akşam gazetesinin haberine göre Gül Onat ile Kenan Bal, sahnelerini beklerken çekimin yapıldığı hastanenin kafesinde oturuyorlardı.

 

Beklenmedik cevap!


Bal’a setin hazır olduğunu söyleyen Onat, rol arkadaşından beklenmedik bir cevap aldı.

İddiaya göre Onat’a ‘adi kadın’ diyen Bal, Onat’ı dövmekle tehdit ederek, küfürler savurdu. Bal ardından Onat’a tokat attı.

Gül Onat, olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Bal’ı karakola çağırdı. Müsait olmadığını söyleyen oyuncu, hafta içi gelip, ifade vereceğini söyledi.

 

Kenan Bal konuştu!

Olayla ilgili Akşam’a konuşan Kenan Bal, "Doğrudur. Söyleyecek bir şeyim yok. 5 hafta önce diziden ayrılmak istediğimi söylemiştim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum" dedi.

[reklam]

113. bölümde neler olacak?

 

Kaza yapan Çınar’ı yanan arabadan bir türlü  çıkaramayan Azra, zamana karşı yarışmaktadır! Bu sırada Zümrüt de fenalaşmış, sesini kimseye duyuramamaktadır! Ambulanslar yoldadır, ancak Çınar da Zümrüt de ölümle pençeleşeceklerdir! Çınar’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Toprak, soluğu yanında alır. Bu sırada Kerem de Zümrüt’ün durumunu öğrenince şoke olacaktır.

 

Azra ise kazaya sebebiyet vermekten tutuklanır! Çınar taburcu edilir, ancak morali çok bozuktur. Bu sırada Reyhan da Çınar’la çok sert bir konuşma yapar. Toprak aralarının gerilmesine çok endişelenirken, Çınar’ın sürprizi Reyhan ve Toprak’ı şoke edecektir. Çınar’a çocukları geri alacaklarına dair söz veren Necip, Zümrüt’ü alt edecek bir plan kurmaya başlamıştır. Zümrüt’ün karşısına çıkan Necip’in acımasız teklifi, Zümrüt’ü tam anlamıyla köşeye sıkıştıracaktır!

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

LALE DEVRİ ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DEVAM EDECEK Mİ? İŞTE CEVABI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin