resim yok
19 Aralık 2012 - 00:00

 

"Lale Devri" dizisinin oyuncuları Hatice Aslan ile Tolgahan Sayışman sette kavga etti. Olay sonrası Aslan darp edildiğini öne sürerken Sayışman "Sete geldiğinde gözaltı mor, yüzü şişti" dedi.
 
Diziye başladıkları ilk günlerden beri aralarının iyi olmadığı öğrenilen ikiliden Aslan'ın söylediği sözler Sayışman'ı öfkelendirdi. Aslan'ın üzerine yürüyen Sayışman, "Yeter artık sus" diyerek bağırdı. Aslan da Sayışman'a karşılık verince kavga büyüdü. İddiaya göre Sayışman, Aslan'ı omzundan itince duvara çarptı. Olayın ardından set iptal edildi. Aslan göz yaşları içerisinde dizinin yapımcısına gidip Sayışman'ı şikayet etti ve ünlü oyuncunun kendisini darp ettiğini belirterek rapor aldığını öne sürdü. Psikolojisinin kötü olduğunu söyleyen Aslan'ın birkaç gün de izin aldığı öğrenildi.
 
 
Sayışman: Sete yüzü şiş geldi
 
Sayışman'sa Aslan'ın darp iddiasının asılsız olduğunu belirtti. Aslan'ın üç senedir sette kaprisleri ile bütün ekibe sıkıntı yaşattığını belirten Sayışman, "Bu bizim ilk gerginliğimiz değil. Hangi birisini anlatayım. Sürekli sorun çıkartıyor, 'Bu setin starı benim' diyor. Garip bir insan. 1 değil, 2 değil en sonunda tartıştık. Darp ya da rapor alma söz konusu değil. Böyle durumlarda ben onu değil, o beni döver. Zaten bir gün önce sete geldiğinde gözünün altı mordu ve yüzü şişti. Herkese 'Gece kulüpte Serenay Sarıkaya bana koluyla çarptı, o yüzden yüzüm böyle oldu' dedi. Rapor aldıysa ki, inanmıyorum; o olayla ilgili almış ve bana yıkmaya çalışıyor olabilir. Ben böyle bir şey yapmışsam savcılığa gitsin, kendi yalancı durumuna düşer. Çünkü darp olayının yaşanmadığına dair yirmi beş şahidim var" diye konuştu. Olayın ardından yapımcı Şükrü Avşar'ın sete giderek tüm ekibi uyardığı belirtildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin