Lale Devri'nde bir ayrılık daha!

Yaklaşık üç sezondur FOX Türkiye'de yayınlanmaya devam eden "Lale Devri" dizisinden ayrılıklar devam ediyor.

resim yok
02 Ağustos 2013 - 10:50
Magazin

Sürpriz bir ayrılık daha!

 

Yaklaşık üç sezondur FOX Türkiye'de yayınlanmaya devam eden "Lale Devri" dizisinden ayrılıklar devam ediyor.

 

Yeni sezonda yok!


"Lale Devri" adlı drama dizisinde canlandırdğı 'Reyhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Ayten Soykök, Mesut Yar'ın sunduğu "Burada Laf Çok" programında, dizide yeni sezonda rol almayacağını açıkladı.

 

Başka proje gündemde mi?


Tecrübeli oyuncu Ayten Soykök'ün yeni sezonda herhangi başka bir projede yer alıp almayacağı ise şu an belirsiz.

Soykök'ün kariyeri

Eğitimini Müjdat Gezen Tiyatrosunda almış olup, 1997 yılında ilk TV dizisi olarak Baba evi dizisinde (Özlem) oynamaya başladı. Kariyerine oldukça başarılı ve beğenilen oyuncu olarak başlayan ünlü güzel, ilk sinema filmi olarak 1998'de Üçüncü Sayfa filminde oynadı.

1999-2002 yılında dört sezon olarak Ayrılsak da Beraberiz dizisinde rol aldı. 2000 yılında ikinci sinema filmi olarak Abuzer Kadayıf filminde oynadı. Ardından 2001 yılında Tatlı Hayat dizisinde (Zarife) olarak rol aldı. 2002 yılında Bulut Bey dizisinde (Tuba) rol aldı. Aynı yıl içerisinde Sıralar Dünyası/Sır Kapısı dizilerinde rol aldı. 2003 yılında Giz Sinema filminde (Güneş) olarak oynadı.

Aynı yıl iki televizyon dizisinde Hürrem Sultan (Hatice Sultan) olarak ve Mühürlü Güller dizilerinde rol aldı. 2004 yılında Kayıp Cennet İnsanları isimli sinema filminde oynadı. Yine aynı yıl Çemberimde Gül Oya'da (Mine) rol aldı. 2006 yılında Doktorlar dizisinde tek sezonluk (Ebru) rolde oynadı. 2006 yılında TV filmi olan Rating Kasabası filminde oynadı.
[reklam]
2007-2008 yıllarında Dudaktan Kalbe dizisinde iki sezonluk (Enise) rol aldı. 2010 yılında Mahpeyker Kösem Sultan filminde (Handan Sultan) olarak oynadı. 2011 yılında Kurtuluş Son Durak filminde Gülnur karkateriyle oynadı. 2010-2011-2012 yıllarında ise Lale Devri dizisinde Reyhan karakteriyle karşımıza çıktı.

 

Sayışman boş durmuyor!


Bu arada Lale Devri'nin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman, sezon arasında da boş durmuyor.

Diziye, yaz arası verildikten sonra tatil yapmak yerine sete koşan oyuncu, rol aldığı 'Büyük Sürgün' adlı sinema filminin hazırlıklarını sürdürüyor.

Öyküsü Büyükada'da geçen filmde bir faytoncunun oğlu olan aşık bir genci canlandıracak olan oyuncu, deyim yerindeyse 'yenilendi'. Önce sakallarını kesen Sayışman, bir buçuk aylık sıkı bir rejimle 10 kilo verdi.

 

 

TATLITUĞ VE SAYIŞMAN HAYRANLARI KARŞI KARŞIYA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin