resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

FOX TV'de yayınlanan ve son günlerde dizi setinde yaşanan skandallarla gündemden düşmeyen Lale Devri’nin oyuncuları Tolgahan Sayışman, Selen Soyder ve yapımcısı Şükrü Avşar, Gaziantep'te sevenleri ile buluşacaklar.

 

Birçok yerden davet alıyor


Başarılı oyuncu kadrosu ve sevilen senaryosu ile ülkemizin yanı sıra Ortadoğu ve Balkanlar'da da beğeni ile izlenen Lale Devri dizisi, birçok yerden de davet alıyor.

 

Hayranlar ile buluşma

Bu kez Gaziantep'e davet edilen Lale Devri ekibi, sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

10 Mayıs'ta

Tolgahan Sayışman, Selen Soyder ve yapımcıları Şükrü Avşar, 10 Mayıs Cuma günü Gaziantep'teki sevenleri ile buluşacaklar.

Dizinin sevilen oyuncuları ve yapımcısı Şükrü Avşar, Gaziantepli sevenleri ile bir araya gelmek için 10 Mayıs Cuma günü Sanko Park'ta olacaklar.

Etkinlikte sevenleri, dizi oyuncuları Selen Soyder, Tolgahan Sayışman ve yapımcısı Şükrü Avşar ile sohbet edip imza alma imkanı yakalayacak.

[reklam]

113. bölümde neler olacak?

Kaza yapan Çınar’ı yanan arabadan bir türlü çıkaramayan Azra, zamana karşı yarışmaktadır! Bu sırada Zümrüt de fenalaşmış, sesini kimseye duyuramamaktadır! Ambulanslar yoldadır, ancak Çınar da Zümrüt de ölümle pençeleşeceklerdir! Çınar’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Toprak, soluğu yanında alır. Bu sırada Kerem de Zümrüt’ün durumunu öğrenince şoke olacaktır.

Azra ise kazaya sebebiyet vermekten tutuklanır! Çınar taburcu edilir, ancak morali çok bozuktur. Bu sırada Reyhan da Çınar’la çok sert bir konuşma yapar. Toprak aralarının gerilmesine çok endişelenirken, Çınar’ın sürprizi Reyhan ve Toprak’ı şoke edecektir.

Çınar’a çocukları geri alacaklarına dair söz veren Necip, Zümrüt’ü alt edecek bir plan kurmaya başlamıştır. Zümrüt’ün karşısına çıkan Necip’in acımasız teklifi, Zümrüt’ü tam anlamıyla köşeye sıkıştıracaktır!

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

LALE DEVRİ SETİNDE YAŞANANLAR İLK AĞIZDAN DOĞRULANDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin