Lars von Trier yeni bir TV dizisi ile dönüyor!

Genellikle tartışmalı filmlere imza atmasıyla tanıdığımız Danimarkalı yönetmen Lars von Trier yeniden televizyon sektörüne dönmeye karar verdi.

resim yok
02 Eylül 2014 - 14:18
Magazin

Genellikle tartışmalı filmlere imza atmasıyla tanıdığımız Danimarkalı yönetmen Lars von Trier yeniden televizyon sektörüne dönmeye karar verdi.

Ünlü yönetmenin merakla beklenen bu yeni projesinin ilk ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.


'The House That Jack Built' isimli televizyon dizisi hakkında ilk bilgileri diziler.com ekibi olarak sizler için derledik:

 

YİNE ÇOK KONUŞULACAK

Son dönemde Türkiye'de vizyona girmesi yasaklanan; 50'li yaşlarının başındaki bir kadının çocukluğundan itibaren erkeklerle olan ilişkilerini konu alan melankolik film Nymphomaniac ile dünya çapında ses getiren yönetmenin yeni dizi projesi de çok konuşulacağa benziyor.

 

İLK DETAYLAR

* 'The House That Jack Built' olara isimlendirilen dizinin ilk duyurusu Venedik Film Festivali basın toplantısı esnasında gerçekleştirildi.

* İngilizce olarak çekilecek dizinin oyuncu kadrosunda ses getirecek isimlerin yer alacağı belirtiliyor.

Deadline'ın haberine göre yapımcı Louise Vesth yaptığı açıklamada gündemdeki bu yeni proje hakkında şu ifadeleri kullandı:

''Lars Von Trier'ın bir sonraki projesinin televizyon için olacağı ve yapımın İngilizce olarak hazırlanacağını duyurmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.[reklam]

Trier'ın şu an hakkında fazla konuşamayacağım gerçekten çok iyi bir fikri var. Çok iyi bir oyuncu kadrosunu bir arada toplamak istiyor. Ortaya çıkacak yapımın daha önceden görmediğiniz ve ileride tekrar göremeyeceğiniz nitelikte olacağından eminim.''

Uygulayıcı yapımcı Peter Aalbæk Jensen ise bu sözlere 'dizinin emsalsiz bir yapım olacağı' ifadesini eklerken izleyicilere ise 'nefesinizi tutmaya başlasanız iyi edersiniz' mesajını verdi.

 

20 YIL SONRA

'The House That Jack Built' ile usta yönetmen 20 yıl sonra yeniden televizyon için bir dizi hazırlamış olacak. Trier son olarak 1994 yapımı Riget (The Kingdom) isimli dizinin senarist-yönetmenliğini üstlenmişti.

 

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin senaryo çalışmalarına bu senenin sonlarına doğru başlanacak. Çekimlerin ise 2016 senesi içinde başlaması planlanıyor.

 

 

PRETTY LITTLE LIARS'TA YENİ BİR İSİM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin