Last Man Standing'e 5. sezon onayı!

ABC'den bir yeni sezon onayı kararı daha...

resim yok
11 Mayıs 2015 - 17:26
İptal - Onay

Last Man Standing ile yola devam!
.
Hollywood'un en iyi komedyenleri arasında gösterilen Altın Küre ödüllü oyuncu Tim Allen, yeniden televizyon ekranlarına dönmesine vesile olan Last Man Standing ile yolculuğuna devam edecek!
.
American Crime, Galavant, Marvel's Agent Carter, Secrets and Lies, Black-ish, Fresh Off the Boat, How to Get Away With Murder, Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D, The Goldbergs, Nashville, Once Upon a Time, Scandal, Modern Family, The Middle, Castle, Grey's Anatomy gibi dizilerine yeni sezon onayı veren ABC'nin askıda bıraktığı tek dizi Last Man Standing olmuştu.
 

BEKLENEN HABER GELDİ

Ve bugün yayıncı kanal ABC'den yapılan açıklamayla Last Man Standing'in geleceği hakkındaki belirsizlik ortadan kalkmış oldu. Dizinin takipçilerini mutlu eden bu açıklamayla birlikte Last Man Standing'in 5. sezonu resmiyet kazandı.
 

GÖRÜŞMELER FAZLA UZAMADI

Dizinin yeni sezon onayı kararının, kanalın diğer dizilerinin aksine sonraya bırakılması dizi hayranları için olumsuz bir tablo oluşturmuştu. Bunun ardındaki neden 20th Century Fox TV ile yapılan görüşmelerin uzamasıydı. Görüşmeler uzasa da sonuç herkes için sevindirici oldu.
.
Bir süre önce, dizinini beşinci sezon için yenilenmesi beklentisiyle dizinin ortak-uygulayıcı yapımcısı Matt Berry ile 20th TV arasında bir anlaşma sağlanmış ve bu anlaşmaya göre Matt Berry beşinci sezonun uygulayıcı yapımcı-showrunner'ı olarak görevlendirilmişti.
 

KANALI MEMNUN EDEN RAKAMLAR

Tim Allen dışında Amanda Fuller, Christoph Sanders, Flynn Morrison, Hector Elizondo, Kaitlyn Dever, Molly Ephraim ve Nancy Travis gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin son sezon reyting ortalaması şöyle oluşmuştu: 1.3 reyting oranı ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 6.85 milyon toplam izleyici.
 

ABC KOMEDİLERİ

Last Man Standing'in onayıyla ABC'nin güncel  komedi dizileri listesi şöyle oluştu: The Goldbergs, The Middle, Modern Family, Fresh Off the Boat, Black-ish, Galavant; yenilerden Dr. Ken, The Real O'Neals, Uncle Buck ve The Muppets.
.
ABC'NİN İPTAL-ONAY DUYURULARI LİSTESİ İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin