resim yok
05 Haziran 2014 - 09:59
Magazin

Şili'ye selam!

Karadayı dizisinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç'in şöhreti Türkiye sınırlarını aştı.

Mutlu aile yaşantıları kadar sanat camiasındaki başarılarıyla da takdir toplayan çiftle röportaj yapmak için Şili'nin en büyük medya kuruluşlarından olan Mega TV, önceki gün İstanbul'a geldi.


İşte o buluşmadan yansıyanlar:

 

RÖPORTAJ İÇİN GELDİLER

Şili'nin en büyük medya kuruluşlarından Mega TV, Bergüzar Korel Ergenç ve eşi Halit Ergenç'le röportaj yapmak için İstanbul'a geldi.

 

'BİNBİR GECE'Yİ YAYINLIYORLAR

'Binbir Gece' dizisini yayınlayan televizyon kanalından gelen ekip, Ergenç çiftine yoğun ilgi olduğu için soluğu İstanbul'da aldıklarını söyledi.[reklam]

SELAM YOLLADILAR

Şili'nin ünlü anchorman'i Alvaro Escobar, 'Mas Vale Tarde' adlı programında yayınlamak üzere saatler süren bir çekim yaptı.

Programı için Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'le ayrı ayrı bir araya gelen Escobar, 'Binbir Gece' hakkında merak ettiklerini dizinin başrol oyuncularına sordu.

 

SELAM GÖNDERDİLER

Röportaj öncesi hayranlarının görüşlerinin yer aldığı videoyu da izleyen Ergenç ve Korel, Şili'deki hayranlarına selam gönderdiler ve bir gün Şili'yi ziyaret etmeyi çok istediklerini söylediler.

 

 

CEM YILMAZ İLE HAKİME HANIM KARŞILAŞIRSA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin