Laura Innes Colony 2. sezonda!

Laura Innes de Colony'nin yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Oyuncu, yeni sezonda tekrarlayan bir rolle karşımızda olacak.

Volkan Küçükel
08 Aralık 2016 - 16:00
Yeni Bölüm

Los Angeles'ta uzaylı işgalinin sürdüğünü göreceğimiz USA Network dizisi Colony'nin 2. sezonundan haberler gelmeye devam ediyor.

COLONY'E OYUNCU TAKVİYESİ

Entertainment Weekly'nin haberine göre Laura Innes de dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Oyuncu, yeni sezonda tekrarlayan bir rolle karşımızda olacak.

KARAKTER DETAYLARI

Peki aktrisi nasıl bir rolle hikaye içinde göreceğiz?

ER dizisinin eski oyuncularından Innes dizide istila sırasında oğlu ve kocasını kaybeden, en son kızının da kaybıyla yıkılan Karen karakterine hayat verecek.

16-12/08/83557.jpg

59 yaşındaki aktris özellikle 1995-2009 seneleri arasında ER dizisinde hayat verdiği Kerry Weaver karakteriyle tanınıyor. The Event (Sophia Maguire) ve Awake (Tricia Harper) aktrisi izlediğimiz diğer diziler arasında.

2. SEZONUN DİĞER YENİ YÜZLERİ

Innes dışında dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Keiko Agena, William Russ, Paolo Andino, Tony Plana ve Jessica Parker Kennedy gibi isimler de katılmıştı.

Colony'nin ikinci sezonunda yakın gelecekteki Los Angeles'ta uzaylı istilası devam ederken Will'in (Josh Holloway), oğullarını geri getirebilmek için uzaylılarla birlikte hareket edenlerle işbirliği yapmasına tanıklık edeceğiz. Ayrıca Josh, karısı Katie'nin (Sarah Wayne Callies) direnişle birlikte ittifak halinde olduğunu da artık biliyordur.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Colony, 12 Ocak Perşembe akşamı USA Network ekranlarında ikinci sezonuyla geri dönecek.

'Colony' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin