'Legends'in geleceği belli oldu! Tamam mı devam mı?

Sean Bean'in başrolünde yer aldığı 'Legends' için takipçilerinin pek de umutla beklemediği güzel haber geldi!

resim yok
05 Aralık 2014 - 17:02
İptal - Onay

Son dönemde genellikle iptal ettiği dizilerle gündemimize gelen kablolu televizyon kanalı TNT'den bu kez bir onay haberi var!

Rol aldığı dizi ve filmler göz önüne alındığında her yeni projesinde daha çok karakterinin sağ kalıp kalmayacağını merak ettiğimiz Sean Bean'in başrolünde yer aldığı 'Legends' için takipçilerinin duyma konusunda pek de umutlu olmadığı güzel haber geldi!

 

YENİ SEZON ONAYI

'Legends' yayıncı kanal TNT'den 2. sezon onayını kaptı.

 

2. SEZON DETAYLARI

Yeni sezonun ilk detayları şöyle:

* İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu için de 10 bölümlük sipariş verildi.

* Dizinin yeni sezon bölümleri 2015 senesi içinde ekranlara gelecek. Tarih konusunda bir bilgi verilmezken ikinci sezonun yine yaz döneminde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

* İkinci sezonda oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler gerçekleşmesi muhtemel gözüküyor.

Her operasyon için kendini bambaşka kişiliklere sokabilen yetenekli FBI casusu Martin Odum karakterine hayat veren Sean Bean dışında Ali Larter, Morris Chestnut, Amber Valletta, Mason Cook, Tina Majorino, Rob Mayes ve Steve Harris gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran 'Legends' her hafta gerileyen izlenme oranları nedeni ile 'iptal edilmeye yakın diziler' arasında gösteriliyordu.

Ancak TNT'nin bu kararı bu kez hem Sean Bean'i hem de dizisini yaşattı![reklam]

Legends'in kısaca hikayesi şöyle: Gizli bir görevde olan Martin Odum, her operasyon için kendini bambaşka kişiliklere sokabilen birisi. Fakat günün birinde gizemli bir yabancı Odum'a, kendisinin aslında kim olduğunun farkında olmadığını söyleyince, Martin'in kafası karışıyor ve gerçek kimliğinin peşine düşüyor. Olaylar da bu eksende gelişmeye başlıyor.

 

İZLENME ORANLARI

Tüm platformaların izlenme oranları katıldığında dizi, ilk sezonunda bölüm başına 6.5 milyon izleyici tarafından takip edildi.

Bu kararla birlikte kanalın geride bıraktığımız yaz döneminde başlayan üç draması  da -The Last Ship, Murder In the First ve Legends- yeni sezon onayını kapmış oldu.

 

ŞANSLI OLMAYANLAR

Dallas, Perception ve Franklin & Bash ise TNT'den yeni sezon bileti kapamayıp iptal edilen diziler olmuştu.

 

 

'DAMIEN' İÇİN BAŞROL 'MERLIN'DEN BULUNDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin