Legion dizisi yakında FX ekranlarında

Bir Marvel karakteri daha televizyonda hayat buluyor...

Volkan Küçükel
05 Temmuz 2016 - 11:51
Yeni Bölüm

ABC'de Agents of Shield'in yanı sıra Daredevil ve Jessica Jones (yakın zamanda gelecek Luke Cage, Iron Fist, Defenders ve Punisher)... Televizyon ekranlarında Marvel karakterlerini birer birer canlanırken görüyoruz ve bu durumdan hiç şikayetçi değiliz!

Marvel'in bir karakteri daha kendi dizisiyle televizyon ekranlarında hayat bulacak. Kablolu kanallardan FX'in yayın haklarını aldığı ve X-Men filmlerinden farklı bir evrende geçecek olan Legion yakın bir zamanda izleyicilerle buluşacak.

'LEGION' KONUSU

İlk sezonu için 8 bölümlük siparişi bulunan Legion; birden fazla süper güce sahip olan, bir yandan akıl hastalığı ile mücadele etmek durumunda olan David Haller karakterine odaklanıyor.

OYUNCU KADROSU

Çizgi romanlarda Profesör Charles Xavier'in (X-Men filmlerinde James McAvoy ve Patrick Stewart tarafından canlandırılan) oğlu olan ve babasının telepatik yeteneklerini paylaşan David Haller'i dizide Downton Abbey'den tanıdığımız Dan Stevens canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Aubrey Plaza, Jean Smart, Katie Aselton ve Bill Irwin bulunuyor.

HAWLEY'DEN YENİ KARE

Dizinin showrunner'ı Noah Hawley'in (Fargo) paylaştığı fotoğrafta Stevens'ın karakterinden anlık bir görüntü yakalıyoruz.

16-07/05/untitled-1467699475.png

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

FX, Marvel Television ve FX Productions yapımcılığında hazırlanan yeni dizisi Legion'ı 2017'nin başlarında izleyicilerle buluşturmayı planlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin