'Legit' ve 'Chozen' için karar çıktı!

'Legit' ve 'Chozen' için karar çıktı! Tamam mı devam mı?...

resim yok
15 Mayıs 2014 - 15:43
İptal - Onay

Son günlerde iptal-onay kararları ve yeni dizilerin tanıtımı yönünden televizyon dünyasında oldukça yoğun bir gündemle karşı karşıyayız.

Bu seferki iptal haberleri kablolu bir kanaldan.

Yayıncı kablolu kanal FX, bünyesinde yer alan iki dizi için iptal kararı aldığını duyurdu.

 

İŞTE İPTAL EDİLEN O DİZİLER

Buna göre;

- Legit

- Chozen

resmi olarak iptal edildi.

 

LEGIT'E VEDA!

Jim Jefferies ve Peter O'Fallon ikilisinin yaratıcısı olduğu Legit'in hikayesi Jim (Jim Jefferies) ismindeki bir komedyenin etrafında dönerken, hikayenin gidişatı karamsar Jim'in meşru bir hayat sürmeye ve hayatını düzene sokmaya başlama çalışmaları ile bu uğurdaki yanlış girişimleri çerçevesinde şekilleniyordu.

Wilfred'in ardından kanalın Avustralyalı bir ekip tarafından yaratılan bir diğer dizisi olan Legit'te Jefferies'e Dan Bakkedahl (Community) ve D.J. Qualls (Memphis Beat) eşlik ediyordu.

Yan rollerde yer alan bazı isimler şöyleydi: Mindy Sterling, John Ratzenberger, Sonya Eddy, Nick Daley, Ginger Gonzaga, Arden Myrin.[reklam]

FACEBOOK SAYFASINDAN PAYLAŞTI

Jefferies, iptal haberinin ardından facebook sayfasından yaptığı açıklamada üzüntüsünü dile getirirken arkadaşlarıyla birlikte dizi için yaptıklarından gurur duyduğunu ifade etti.

Dün akşam ekranlara gelen iki bölümü 'Sober' ve 'Honesty' ile ekranlara veda eden dizinin her iki sezonu da 13 bölümden oluştu.

Legit'in ilk sezonunda FX, ikinci sezonunda ise FXX kanalında  gösterildiğini de son olarak not düşelim.

 

BİR DİĞER İPTAL...

Grant Dekernion'ın yaratıcısı olduğu animasyon serisi 'Chozen'ın ekran ömrü ise sadece tek sezon oldu.

10 bölümden oluşan ilk sezonunu 31 Mart tarihinde tamamlayan dizi böylelikle tek sezonluk diziler kervanına katılmış oldu.

 

CBS'İN 2014-15 SEZONU TAKVİMİ DUYURULDU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin