Leverage geri mi dönüyor?

Leverage'ın filmi mi geliyor?

resim yok
08 Aralık 2014 - 16:49
Magazin

Kötü adamların gazabına uğramış ama kanundan yardım alamayan masum insanların yardımına koşan; zenginler karşısında çaresiz kalan vatandaşlara yardım etmek üzere kurulan dolandırıcılar çetesini anlatan dizi 'Leverage' geri mi dönüyor?

Beş sezon sonrasında yayıncı kablolu kanal TNT'in iptal ettiği Leverage için şu sıralar geri dönüyor söylentileri dolaşıyor.

Bu geri dönüş bir film olarak gerçekleşmeye yakın!

 

GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Leverage'ın filmi mi geliyor?

 

KANE KONUŞTU

Dizide Eliot Spencer karakterine hayat vermiş olan Christian Kane, Leverage'ın film olarak geri dönme ihtimalinin bulunduğunu açıkladı.

 

'LEVERAGE HENÜZ ÖLMEDİ!'

Christian Kane yaptığı açıklamada, dizinin uygulayıcı yapımcılarından Dean Devlin'in, Leverage'ın devamı niteliğinde bir film yapmak için fikir alışverişinde bulunduğunu ve görüşmeler yaptığını söylerken;[reklam]

''Leverage henüz ölmedi. Sona ermedi, dizimiz sadece iptal edildi ama bir film yolda!''

 

FİLM YOLDA!

Kane sözlerine şöyle devam etti:

''Dean Devlin oyuncu kadrosu dahil herkesle görüşmelerde bulunuyor. Leverage'ın filmi olacak. Bu konuda hiçbir koşkunuz olmasın.''

Kane ayrıca Leverage'ın iptal edilmesi konusunda da görüşlerini dile getirirken, bu konuda dizinin bitiş halinden kesinlikle memnun olmadığını söyledi.

 

BEŞ SEZONLUK MACERA

Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane, Beth Riesgraf ve Aldis Hodge gibi isimleri kadrosunda bulunduran 'Leverage' 2008-2012 seneleri arasında beş sezonuyla izleyicilerle buluşmuştu.

 

 

'LEGENDS'İN GELECEĞİ BELLİ OLDU! DEVAM MI TAMAM MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin