Lewis'in 9. sezonunda yeni yüzler!

ITV'nin uzun soluklu dizilerinden Lewis'in yeni sezonuna dair bilgiler gelmeye başladı.

resim yok
01 Haziran 2015 - 16:13
Magazin

'Lewis'in yeni sezonuna hangi oyuncular katıldı?
.
İngiltere kanalı ITV'nin uzun soluklu dizilerinden 'Lewis'in yeni sezonuna dair bilgiler gelmeye başladı.
 

YENİ SEZONDA YENİ YÜZLER

Dedeftiflik dramasının 9. sezonuna Steve Toussaint de katıldı.
.
Toussaint yeni sezonda Lewis'in yeni başkomiseri olarak hikayeye dahil olacak ve Robert Lewis (Kevin Whately) - James Hathaway (Laurence Fox) ikilisyle birlikte suçlara karşı mücadele edecek.
 

KARAKTER DETAYLARI

BBC Two dizisi Line of Duty'nin ikinci sezonundan hatırlayacağımız Toussaint'in başkomiser Joseph Moody karakteri, dedektiflik çalışmaları sürecindeki farklı yaklaşımları nedeniyle Robbie Lewis (Whately) ile ters düşecek.
.
 

GERİ DÖNENLER

Dizinin kemik oyuncu kadrosunda yer alan Clare Holman adli patoloji uzmanı Laura Hobson karakteriyle yeni sezonda da devam edecek isimlerden.
.
Diziye geçtiğimiz sezon dedektif Lizzie Maddox rolüyle diziye dahil olan Angela Griffin (Waterloo Road) dokuzuncu sezon için geri dönecek bir diğer isim.
 

SEZONUN DİĞER YENİLERİ

Sezonun diğer yeni yüzlerinden Nicholas Jones (The Suspicions of Mr Whicher) ve Sally Scott (Coalition) sırasıyla dedektif Hathaway’in (Laurence Fox) baba ve kız kardeşi Philip Hathaway ile Nell Hathaway karakterlerlerine hayat verecekler.
 

KONUK İSİMLER

Steve Toussaint, Nicholas Jones ve Sally Scott dışında oyuncu kadrosuna katılan diğer yeni isimler ise ilk iki bölüme isimlerini yazdıran Steve Pemberton (Happy Valley) ve Helen Schlesinger (The Tour). Pemberton'ı Ian, Schlesinger'ı ise Vivienne Tedman karakterlerini canlandırırken göreceğiz. Her iki oyuncu da sezonun açılış bölümü 'One For Sorrow'da yer alacak.
.
.
Dizinin açılış bölümünde yer alacak ikilinin karakterleri, Talika Desai ismindeki bir sanatkar ve psikoloji öğrencisinin ölümüyle bağlantılı olacak. Ian ve Vivienna, bir süre sonra Lewis ve arkadaşlarının sorularıyla yüz yüze gelecek.
.
Ralf Little (Our Zoo), Tim Pigott-Smith (Houdini) ve Naomi Scott (Terra Nova) dizinin ilk iki bölümünün diğer konuk oyuncuları arasında bulunuyor.

 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

Lewis'in Mayıs 2015'te başlayan yeni sezonunun çekimleri şu sıralar Oxford'da sürüyor.
.
'GRACE AND FRANKIE'YE 2. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin