resim yok
30 Haziran 2011 - 00:00

 

Leyla ile Mecnun'un Leyla’sı Ezgi Asaroğlu’nun canlandırdığı karakter ile ayrıldıkları tek nokta; özel hayatını fazla ortada yaşaması ve detayları paylaşması. InStyle dergisine konuşan oyuncu, bu konuda adeta ser veriyor, sır vermiyor

 

Leyla ile Mecnun’un Leyla’sı Ezgi Asaroğlu (28), kimi zaman doğadaki minicik bir görsellikten, kimi zaman akın akın geçen insanlara yakıştırdığı hikayelerden, kimi zaman da kulağına gelen bir müzikten ilham alıyor.

İstanbul’u tüm zorluğuna rağmen, en çok da kozmopolit yapısı, karmaşası ve her köşesinden farklı kültürler fışkırmasıyla seviyor güzel oyuncu. Pek çok İstanbullu gibi zamanın nasıl hızla aktığını anlamadığını söylüyor. Buna rağmen bir oyuncunun düzensiz çalışma saatlerinin yarattığı hareketliliğin, onu canlı tuttuğunu da eklemeden edemiyor.

Sevdiği özelliklerine gelince 

Çekirdek bir ailede, anne ve babasının kalabalık arkadaş çevresiyle kahkaha, sohbet ve müziğin bolca bulunduğu bir evde, her şeyin nedeni anlatılarak büyüyen bir kız çocuğu olduğunu gülümseyerek anımsıyor güzel oyuncu. “Mutlu, kısa kızıl saçlı, lacivert gözlü, muzır” diye tanımlıyor çocukluğunu. O yaşlarda kariyeriyle ilgili hiç hayal kurmayan Ezgi Asaroğlu, “Büyüyünce ne olacaksın?” sorusunun hiç sorulmadığı bir ailede büyüdüğü için hayatında ne yaparsa yapsın, sadece yaptığı şeyi sevmesi gerektiğinin bilinciyle doğru adımlar atan biri.

 

Söz karakterinde sevdiği ve sevmediği özelliklerine gelince, güzel oyuncu şunları söylüyor, “Dışa dönük, esprili ve neşeli yanımı, ilişkilerimde beklentisiz ve dürüst olma huyumu severim. Ama bu çoğu zaman beni sert ve güçlü gösterdiği için, karşı tarafı korkutur. Bu yüzden de çoğu zaman iyi niyetim yanlış anlaşılır. Aşırı duyarlı olmamı ve ruh halimin değişkenliğini de sevmiyorum.”

Aşık olduğunu nasıl anlıyor?

Yoğun çalışma temposunun içerisinde, kendiyle baş başa kaldığı dakikaları iple çeken başarılı oyuncu, genellikle yalnız alışveriş yapmayı tercih ediyor. Doğallık, rahatlık ve abartısız şıklığın peşinde olduğu için kolaylıklıkla aradığını buluyor ve alışverişini çabucak tamamlıyor. Karşı cinste de giyim konusunda aynı rahatlığı seviyor.

Güzel bakan ve güzel gülen insanları sevdiğini, erkekte de bu ilk izlenimi genel tavrı ve havasından anlayabildiğini belirten Ezgi Asaroğlu, aşkı dolu dolu ve korkusuzca yaşayanlardan. Anlamsız heyecanı, artan duyarlılığı, kırılganlığı, her şeyi ilk önce onunla paylaşmak istemesinden aşık olduğunu anlıyor. Leyla ile Mecnun’da canlandırdığı Leyla karakterinin de en çok duygularıyla hareket ediyor olmasını seviyor. Leyla ile kendi karakterinin ayrıldığı tek nokta; özel hayatını fazla ortada yaşaması ve detayları paylaşması. Güzel oyuncu, bu konuda adeta ser veriyor, sır vermiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin