resim yok
15 Mayıs 2013 - 00:00

Leyla ile Mecnun oyuncularından Serkan Keskin ve yönetmeni Onur Ünlü, geçtiğimiz gün Üniversite programına katıldı.

 

TRT Okul'un konukları oldular


TRT Okul'da ekrana gelen Üniversite programının konukları Leyla ile Mecnun ekibinden Serkan Keskin ile Onur Ünlü oldu.

 

Onur Ünlü film hakkında konuştu


Onur Ünlünün yönetmenliğini yaptığı, Leyla ile Mecnun ekibinin oyunculuğunu üstlendiği Sen Aydınlatırsın Geceyi filmi üzerine konuşulan programda Onur Ünlü:

"Biz filmimizi izlemesini istediğimiz insanlara kendimiz ulaştırıyoruz, böylece biz de mutlu oluyoruz, sinema salonları da." dedi.

EMEK SİNEMASI DA SORULDU

Emek sinemasının yıkılması üzerine yöneltilen soruya:

 

''Yoksa ağır konuşacağım!''

 "Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum çünkü ağır konuşacağım." diye sözü Serkan Keskin'e veren Onur Ünlü, ülkenin sanatçısına değer verilmediğini de belirtti.

[reklam]

Dizide bu hafta neler oldu?

 

13 Mayıs Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen bölümü ile 98. bölümünü de geride bırakan dizinin kısa özeti şu şekildeydi:

 

Hidayet kahraman ilan edilmiştir. Bütün ülke Hidayet'in kahramanlığından söz etmektedir. Ancak doktor bir türlü iyileştiremez Hidayet'i. Leyla organizasyon şirketini geri alabileceği büyük bir iş alır. Anlaşma için Tom Waits'i sahneye çıkarması gerekmektedir. Bunu öğrenen Mecnun, Tom Waits'i Türkiye'ye getirmeye karar verir.

 

Erdal ise bakkaldan veresiye alışveriş yapanların peşine düşer. Parasını almaya kararlıdır. Suna ise her yerde Bilal'i aramaktadır. Durumu kötüye giden Hidayet'e tek bir şey iyi gelecektir.

 

 

LEYLA THE BAND İLK KONSER İÇİN HAZIR! DETAYLAR BURADA!

 

LEYLA İLE MECNUN'da Kubat klibini izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin